Gazete Vatan Logo

Okul çantası al Karayipler’e git!

Velileri alışveriş telaşı sardı

Okulların açılmasına sayılı günler kala velileri alışveriş telaşı sardı. Önlükten formaya, pantolondan gömleğe, ayakkabıdan kaleme, çoraptan çantaya çocuklarını yeni eğitim dönemine hazırlamak isteyen veliler için perakende sektörü hazırlıklarını yaptı. Birçok firma indirim kampanyaları düzenlerken bazı firmalar da hediyeli alışveriş fırsatı da sunuyor. Hediyeler arasında Karayipler’e gemiyle seyahat de var, müzikal bileti de...

Yüzlerce marka bir arada

OKUL alışverişi telaşına giren velilerin imdadına çantadan deftere, kalemden kitaba kadar yüzlerce markanın en yeni ürünlerini satışa sunan Kırtasiye Dünyası mağazaları yetişti. Velilere tek adresten çocuklarının tüm ihtiyaçlarını karşılama imkanı sunan Kırtasiye Dünyası, bu ay itibarıyla kirtasiyedunyasi.com adresinden de hizmet verecek. Kırtasiye Dünyası’nda Jansport ve Eastpack okul çantalarını, Umix mataraları, BIC boya malzemelerini, Jordi Labanda defterlerini, Maped cetvel, makas ve pergellerini, STABILO, Stadler, Rotring kalemlerini ve Top Model kalem kutularını bulmak mümkün. Barbie, Bakugan, Ben10, Winx, Hello Kitty, Paul Frank markalarının lisanslı kırtasiye koleksiyonları da mevcut.

Fark yaratmak isteyen gençlere

MUDO FTS64 ile kampüslerde cesur ve fark yaratmak isteyenlere hitap ediyor. Okul kıyafetine farklı bir hava katacak hırkalar ve kazaklar, sweat shirtler ve basic t-shirtler, uzun ve kısa kollu gömleklerin yanı sıra trençkotlar ve montlar dikkat çekiyor. 26 yaş altı okullu gençlere yönelik Mudo School Card ile yüzde 20 indirimin yanı sıra indirimsiz diğer tüm ürünlerde nakit veya tek ödemeye yüzde 10 indirim var.

Sevimli dost çantalarda

SAMSONITE, 5 ila 18 yaş arasındaki öğrenciler için her zevke uygun tasarımlar sunuyor.

Yırtılmaya dayanıklı olan özel bir dokumadan yapılan sırt çantalarının hepsinde sırt pedleri ve ergonomik omuz askıları var. Tüm çantalarda ekstra ped sistemi ile rahat ve geniş cep bölmeleri bulunuyor. Samsonite, köpek şeklindeki çantalarıyla özellikle kreş ve ilkokul çağındaki miniklere hitap ediyor.

Eğlenceli ve renkli dönüş

Accessory’nin 2012-2013 Sonbahar-Kış sezonu için hazırladığı Okula Dönüş Koleksiyonu’nda kedi ve köpek figürlü sırt çantaları ve kalemlikleri, canvas kumaştan hazırlanan kalem kutuları ve silikondan tasarlanan bozuk para çantaları varr. Yuva öğrencileri için tasarlanan koyu renk ve fırfır desenli ayakkabılar ise şıklıklarından ödün vermeyen minik prensesler için hazırlanmış.

Şenlik başlıyor

BUTİKBEBE.com, 1-15 Eylül tarihleri arasında okul dönemine yönelik fırsatlarla dolu kampanyaları başlatıyor. Yapılan her alışverişe de çocuklar için özel hazırlanmış boyama kitabı hediye ediliyor. Yapı Kredi World Kart sahiplerine peşin fiyatına 10 taksit, ayrıca 2 ay erteleme ile birlikte 100 TL üzeri alışverişlerde de 10 TL hediye çeki kazanma imkanı sağlanıyor.

50 liraya dev hediyeler!

BOYNER Mağazaları’ndan yapılacak okul alışverişleri miniklere ve ailelerine çekiliş heyecanı yaşatıyor. 27 Ağustos-30 Eylül tarihleri arasında Boyner ve Boyner Sports Mağazaları’ndan yapılacak her 50 TL alışveriş, harika hediyelerle dolu bir çekilişe hak kazandırıyor. Çekiliş sonucunda bir şanslı aile sömestr tatilinde Disney Cruise Gemisi ile Karayipler seyahati kazanıyor. Sömestr tatilini ailesiyle Fransa’da kayak yaparak geçirmek isteyenler 30 Eylül’e kadar Boyner Mağazaları’ndan yapacakları her 50 TL ve üzeri alışverişle Back-Up Travel’dan Fransa Kayak Tatili bekliyor. 15 adet Arabalar 2 Tokyo Yarış Seti, 15 adet Disney Prenses&Güzel At Oyuncak Seti, 50 adet Disney Prenses okul çantası ve 50 kişiye çift kişilik Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali Bileti diğer hediyeler arasında.

Ayakkabı alana kol saati hediye

CLARKS, çocukların ayak sağlığı için en uygun ve doğru ayakkabıları, eğlenceli modelleriyle okula gitmeyi keyifli hale getiriyor. Üstelik çocuk ayakkabıları kız ve erkek çocuklarına özel iki ayrı renkte kol saati hediyeli... Clarks, kızlara özel Daisy Chain&Dana Bell ve erkek çocuklarına özel Jack Reflect&Nano Diffuce serileriyle dikkat çekiyor.

Okulun yıldızı olmak isteyenlere

DESA, okula dönüş yolunda çanta, ayakkabı, laptop çantası ve çift taraflı kullanılabilen deri ceketlerle yeni öğrenim yılında birçok seçenek sunuyor. Özellikle yağmurlu havalarda tersi çevrilerek giyilebilen çift taraflı ceket ile okulun popüler öğrencisi olabilirsiniz.

Hijyeni unutmayın

FONEX, çocukların evde olduğu gibi okulda da hijyenik koşullarda olmasını isteyen anneler için ıslak havlu hazırladı. Fonex’in geliştirdiği Beyaz Sabun Kokulu Islak Havlu, alkolsüz ve cildin PH dengesiyle uyumlu formülü sayesinde cildi tahriş etmeden temizliyor. 60 adetlik ambalajda satışa sunulan ürünün fiyatı: 2 TL

Avantajlı alışveriş

ENDER Mağazaları, 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılını üniforma koleksiyonuyla karşılıyor. Ender Mağazaları’nda önlük, etek, pantolon, süveter, hırka, gömlek, çanta ve okul ayakkabısı gibi öğrencilerin ihtiyaç duyduğu her şey ulaşılabilir fiyatlarla yer alıyor. Bünyesinde 200’ün üzerinde yerli ve yabancı marka bulunduran Ender Mağazaları, Ender Karta peşin fiyatına 8, kredi kartlarına 6 taksit imkanı ile ebeveynlere de hesaplı alışveriş sunuyor.

Okul ayakkabıları 24.99 lira

FLO, okul sezonunu için hazırladığı koleksiyonunu minik öğrencilerin beğenisine sundu. FLO’nun okul ayakkabılarında zorlu kış şartlarına karşı çocuğunuzun ayaklarını sıcak tutacak güçlü tabanlar kullanıldı. Dünyaca ünlü çizgi film karakterleri ile renklendirilen koleksiyon, minik öğrencilere okulda eğlence ve rahatlığı yaşatırken anne ve babalar da 24.99 TL’den başlayan fiyatlar ile sevinecek.

Yazmayı sevdiren neon kalemler

SCRIKSS’İN neon renkli mekanik kurşun kalemleri Ergo Neon okula dönüş sezonunda çocukların yeni gözdesi olmayı hedefliyor. Ergo Neon çocuklar için ergonomik gövde ve hafif olma özellikleriyle eli yormayacak şekilde tasarlandı. 0.5 ve 0.7 mm. olarak iki uç kalınlığı alternatifi sunan Ergo Neon; çevir-aç sistemine sahip silgisi ve gizlenebilir mekanik ucuyla çocuklara yazı yazmayı sevdiriyor.

Küçük eller güvenle boyasın

BRUYNZEEL- Sakura, okul döneminde boyama ürünleriyle çocuklar için alternatifler sunuyor. Okul öncesi çocuklar için yüz boyama ve su ile boyama setleri, tişört boyama kalemleri, ilkokul öğrencileri için keçeli ve kuru boya kalemler, yetişkin çocuklar için simli kalemler sunan Bruynzeel-Sakura, 2 yaşından itibaren tüm çocukların boya malzemesi ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Odalar Nota ile yenileniyor

NOTA Mobilya’nın 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda yer alan yeni çocuk odaları eğlenceyi, fonksiyonelliği ve özgün tasarımları bir arada sunuyor. Karyoladan komodine, çalışma masasından gardolaba kadar çocuk odası için gerekli olan her türlü ürünü bulmak mümkün. Erkek için motor ve yarış arabası, kızlar içinse kalp şeklinde tasarlanan mobilyaların yer aldığı yeni koleksiyondaki çocuk odaları 972 TL’den başlıyor.

Vileda Style ‘en iyi’ seçildi

VILEDA Style, BrandSpark International araştırma şirketi tarafından gerçekleştirilen BrandSpark Türkiye Alışveriş Tutum ve Alışkanlıkları Araştırması sonucunda temizlik kategorisinde “2012’nin En İyi Yeni Ürünü” ödülünü kazandı. Mekanik temizlik kategorisinde ödül alan tek ürün olan Vileda Style’da iki renkli görünüm yaratan özel fiber karışım varr. Kırmızı renkli viskoz iplikler, ürüne üstün emicilik özelliği verirken temizlik sırasında sürtünmeyi azaltıyor.

Özsüt Yoğurt geri döndü

HİKAYESİNE yoğurt ve kaymak üreterek başlayan Özsüt, Özsüt Yoğurt’u yeniden meraklılarıyla buluşturdu. Özsüt Yoğurt, piyasadaki benzerlerinin iki katından daha fazla yağ oranına sahip. Özsüt Yoğurt’un en önemli özelliği ise, içerisinde barındırdığı yararlı bakterilerin üst seviyede olması... Benzerlerinin tam 1000 katı kadar yararlı bakteri içeren yoğurda raf ömrü uzatacak hiçbir madde eklenmiyor.

Yemelik oyun hamuru!

YENİLEBİLEN Yummy Dough eğlence hamurları Türkiye’de. Yummy, Mine Suyu İşletmeleri’nin distribütörlüğünde Türk tüketicisi ile buluştu. İçerisinde buğday unu, şeker, yumurta tozu, palmiye yağı, buğday nişastası, nişasta, glükoz şurubu, maltodextrin bulunan hamurun renklendirilmesinde ise pancar, zerdeçal, süt proteini kullanılıyor.

Yaza veda

YAZ biterken, Derishow’un 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda yer alan baharın ve yazın ruhunu yansıtan ince derileri, tekstil tasarımları, gece kıyafetleri ve yaz aksesuarları çok özel indirimli fiyatlarla sunuluyor. İndirimle fermuar ayrıntılarında gizli spor bir şıklık sunan sade ve yalın tasarımlara, minik deri ceketlere, yakalardaki işlemelerle deriye tarz katan elbiselere, şifon gece kıyafetlerine sahip olabilirsiniz.

Haberin Devamı