Gazete Vatan Logo

Okul alışverişleri Pelikan ile renkleniyor

Her yeni okul dönemi, rengarenk ve yepyeni kırtasiye ürünleri demek. Yüzlerce çeşit ürünü ile rafları süsleyen Pelikan, öğrencilerin bu dönemde de yine gözdesi! Okul öncesinden üniversiteye kadar her öğrenciye hitap eden Pelikan, yeni sezonda çantalardaki yerini almaya hazır.

Kalemden silgiye, boyadan mürekkebe, yapıştırıcıya kadar bütün ürünlerini kalite ve sağlık standartlarında üreten Pelikan, makul fiyatlarıyla da velilerin ceplerini yakmıyor.

Okul öncesi dönem öğrencileri için kalite standartlarında üretilen parmak, pastel ve sulu boyalar, çocuğunuzun zihinsel ve fiziksel gelişimine yardımcı oluyor. Ayrıca bizlerin de çocukluğumuzdan hatırladığımız ama artık teknoloji ve zamana ayak uyduran silgilerinin yanı sıra Pelikan tarafından yine özel olarak üretilen ergonomik kalemler, çocuğunuzun keyifle ve rahatlıkla yazı yazmasını sağlıyor.

Pelikan Pelifix ve Peligom Solvent İçermiyor
Pelikan Pelifix yapıştırıcıların solvent içermemesi, gelişim çağındaki çocuğunuzun sağlığını korurken, sizin de içinizin rahat olmasını sağlıyor. Sağlık için tehdit oluşturabilecek maddeleri ürünlerinde kullanmamaya özen gösteren Pelikan, Peligom’u da solventsiz olarak üretiyor.
İşaret kalemi, şerit silici, stik yapıştırıcı gibi birçok ürünü de ilk kez üreten firma olma özelliği taşıyan Pelikan, her türlü zevke ve kullanıma hitap eden ürünleriyle 2013-2014 eğitim ve öğretim sezonunun vazgeçilmez parçası olacak.

Haberin Devamı