Gazete Vatan Logo

Oktar’dan DNA örneği alındı

Adnan Oktar ve adamlarına yönelik operasyon sonrasında tutuklanarak cezaevine konulan bazı kişilere DNA testi yapıldığı ortaya çıktı.

Oktar’dan  DNA örneği alındı

Adnan Oktar ve adamlarına yönelik operasyon sonrasında tutuklanarak cezaevine konulan bazı kişilere DNA testi yapıldığı ortaya çıktı. Oktar’ın ‘kedicik’ olarak kamuoyunda tanınan kadınlara yönelik cinsel istismarda bulunup bulunmadığına yönelik suçlamalarla ilgili örnekler alındığı öğrenilirken, Oktar’ın yedi kez avukat değiştirdiği belirtildi.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele polisinin operasyonu sonrasında gözaltına alınıp tutuklanarak Edirne F Tipi Cezaevine gönderilen Adnan Oktar’ın şimdiye kadar atanan yedi avukatı da beğenmediği ve reddettiği öğrenildi. Oktar’ın dosyasına şu anda 8. avukatın baktığı belirtilirken açık görüşte yeğeni ve kardeşiyle bir araya geldiği belirtildi. Cezaevinde üç kişilik koğuşta tek başına kalan Oktar’ın cezaevindeki hesabında ise 4 bin 70 TL biriktiği öğrenildi. Öte yandan cinsel istismar suçlamalarıyla ilgili Adnan Oktar ve ‘kedicik’lerden DNA örneği alındığı ve bazı biyolojik testlerin yapıldığı belirtildi.