Gazete Vatan Logo

Okan Üniversitesi’nden ilk tercihe yüzde 50 burs!

Toplam öğrenci sayısının yüzde 97’sinin farklı oranlarda burslardan yararlanmasını sağlayan Okan Üniversitesi; yüzde 100’e varan ÖSYM burslarının yanı sıra birinci, ikinci ve üçüncü tercihe verdiği tercih burslarıyla başarıyı destekliyor.

Öğrencilerine dünya standartlarında bir üniversite eğitimi sunarken onların sosyo-kültürel açıdan da en iyi şekilde gelişimini sağlamayı amaçlayan ve her zaman adayların yanında olmaya gayret gösteren Okan Üniversitesi burs alternatifleriyle öğrencilerini üst düzey kalitede eğitimle buluşturuyor. Eğitim ücretlerini kapsayan ve hazırlık sınıflarının da dahil edildiği bursların tamamı karşılıksız ve kesintisiz olarak veriliyor.

Öğrenciler ÖSYS’deki başarı puanlarına göre Okan Üniversitesi’nin yüzde 100 ve yüzde 50’lik eğitim burslarından yararlanabiliyor.Ayrıca üniversiteliler 100’ün üzerinde programda ilk üç tercihlerinde Okan Üniversitesi’ne yer verdikleri takdirde ilk tercihe yüzde 50, ikinci tercihe yüzde 40, üçüncü tercihe ise yüzde 30 tercih bursundan da yararlanma imkânına sahip. Üniversitede, sporcu ve engelli bursları gibi farklı burs olanakları da yer alıyor. Mütevelli Heyet tarafından belirlenen miktarlarda engelli ve sporcu bursları da bulunuyor. Öğrencilere verilen bursların tamamı eğitim hayatı boyunca karşılıksız ve kesintisiz olarak devam ediyor

Haberin Devamı