Gazete Vatan Logo

İlker Kaleli’nin yeni dizisi Öğretmen’in konusu nedir? Öğretmen dizisi oyuncuları kimler? Öğretmen Dizisi uyarlama mı?

İlker Kaleli’min başrolünde yer aldığı Öğretmen dizisinin ilk fragman yayınlandı. Çarpıcı fragmanıyla dikkat çeken dizi kısa sürede sosyal medyanın da gündemine oturdu. Öğretmen rolüni canlandıran İlker Kaleli’nin “Sizinle şu andan itibaren, artık öğretmen-öğrenci değiliz. Şu andan itibaren sizler benim rehinemsiniz” sözleri dizi ilgi çekmeyi başardı. Peki Öğretmen dizisi oyuncuları kimler? Öğretmen dizisi oyuncuları kimler? Öğretmen dizisi hangi diziden uyarlama?

İlker Kaleli’nin yeni dizisi Öğretmen’in konusu nedir? Öğretmen dizisi oyuncuları kimler? Öğretmen Dizisi uyarlama mı?

İlker Kaleli’nin başrolünde yer aldığı Öğretmen dizisinin ilk fragman yayınlandı. Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu'nun oturduğu Öğretmen dizisi bir lisede görev yapan idealit bir öğretmenin başından geçenleri konu alıyor.

ÖĞRETMEN DİZİSİ KONUSU

İlker Kaleli, Öğretmen dizisinde idealist bir öğretmen olan Akif’e hayat veriyor. Akif hem öğrencilerine hem de topluma günümüzde kaybedilen erdemi tekrar aşılama çabası içerisine giriyor. Ancak Akif’in sınıfından bir öğrencinin intihar etmesi ile birlikte herkes büyük bir şok yaşıyor. Öğrencinin intihar etmesine neden olan olay ise yüzme şampiyonu olduktan sonra kendisini çekemeyen arkadaşlarının doping aldığına dair hazırladığı bir video oluyor. Kızın doping kullanıldığı iddialarının ardından herkes intihar olayını kapatmaya çalışırken idealist öğretmen Akif, bu olayı ortaya çıkarmak için elinden geleni yapıyor.

ÖĞRETMEN DİZİSİ NE ZAMAN?

İlk fragmanı yayınlanan Öğretmen dizisi 4 Mart Çarşamba ayında Fox TV ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

ÖĞRETMEN DİZİSİ HANGİ DİZİDEN UYARLAMA?

MF Yapım iddialı öğretmen dizisi Mart ayından itibaren FOX TV ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkacak. Ocak ayında çekimleri başlanan dizinin uyarlaması dizi olduğu öğrenildi. Yeni dizi Öğretmen Japonya’da 2019 yılında en çok izlenen dizilerden biri olan Hiragi’s Homeroom’dan uyarlama olarak çekiliyor. Japonya’da 10 bölüm olarak çekilen ve toplamda 10 saat olan dizi Türkiye’de daha uzun süreli olarak çekilecek ve reytinglerde başarı göstermesi durumunda senaryo devam ettirilecek.

ÖĞRETMEN DİZİSİ OYUNCULARI

Öğretmen dizisinin oyuncu kadrosunda İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin, Şerif Erol, Efekan Can, Elif Ceren Balıkçı, Ezgi Gör, Can Bartu Aslan ve Ramazan Demir gibi isimler yer alıyor.

ÖĞRETMEN DİZİSİ GÜNDEM OLDU!

Öğretmen dizisinin yayınlanan ilk tanıtım filmi, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Öğretmen rolü canlandıran İlker Kaleli’nin “Sizinle şu andan itibaren, artık öğretmen-öğrenci değiliz. Şu andan itibaren sizler benim rehinemsiniz” sözleri diziye ilgiyi artırırken tanıtım filminin sonunda yer alan patlama sahnesi de diziye olan beklentiyi yükseltti.

Haberin Devamı

Dizi de Akif öğretmenin, öğrencilere vereceği ‘insanlık dersi’ ve olaylar zincirinin nereye gideceği merak konusu oldu.

Akif Erdem, bu son dersi için öncelikle Küçükkapı Lisesi 12A sınıfını rehin alır ve bir bomba kullanarak sınıfı okulun geri kalanından kopartır. Çocuklar ve Akif artık dışarı çıkamayacaklardır… Ve Akif Öğretmen; çocuklara bir soru sorar; “12A sınıfı öğrencisi Rüya Örnek’in ölümüne aranızdan kim sebep olmuştur?”

BAŞROL OYUNCULARI ÖĞRETMEN DİZİSİNİ ANLATTI

Çekimleri İstanbul’da devam eden dizinin başrol oyuncusu İlker Kaleli yeni projesi ile ilgili “Bu yüzyılın insanına, hepimize, içinde kaybolup gittiğimiz hayatlarımızda artık sesini duymadığımız, gözden düşmüş vicdanın, kalbin ve iyi olmanın dersini veren bir garip öğretmen, bir deli düzen ve arasında yalpayıp duran kör hayatlar... Gördüğüm en güzel “insan olma” derslerinden.” dedi.

Haberin Devamı

Başarılı oyuncu Ceren Moray ise “Bu harika hikâyenin bir parçası olmaktan dolayı son derece heyecanlıyım. Kendi seyircisini yaratacak olması Öğretmen’i daha da özel kılıyor, böyle özel, soluksuz bir hikayeyi paylaşacak olmak hepimiz için mutluluk verici.” şeklinde duygularını ifade etti.