Gazete Vatan Logo

ÖĞRETMEK; UYUM, DENGE VE RİTİM İSTER!

Öğrencilerin olduğu kadar eğitimcilerin eğitimine de önem veren ve bu alandaki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre Koleji, ilkini geçtiğimiz yıl ocak ayında “Eğitimde Sihirli Dokunuşlar” teması ile gerçekleştirdiği Okul Öncesi ve Sınıf Öğretmenliği Sempozyumu’nun ikincisini 9 Ocak 2016 tarihinde, “YÖNTEMLERLE DANS” teması ile düzenliyor.

9 Ocak Cumartesi günü 09.00’da, Çevre Koleji konferans salonunda düzenlenecekbu önemli sempozyumda, Türkiye’nin faklı illerindengelen değerli eğitimciler, özel okul ve devlet okullarında görev yapan 450’nin üzerinde öğretmenle bir araya gelecek.

Eğitim alanında isim yapmış birçok akademisyen ve psikoloğun katılımıyla gerçekleşecek sempozyumda, gün boyunca sürecek seminerler ve farklı konulardaki atölye çalışmaları ile eğitimde kullanılan yöntemler masaya yatırılacak.

Ünlü Dansçı Aytunç BENTÜRK’ün muhteşem gösterisiyle başlayacak sempozyumda
Dr. Özgür BOLAT’ın “21. Yüzyılda Öğretmen Olmak”, Suat GÜNEŞ’in “Öğretimde Yaratıcı Drama” , Teresa DOĞUELLİ’nin “Öğrenmenin Motivasyonu” konulu sunumlarının yanı sıra birçok eğitici ve öğretici atölye gerçekleştirilecek.

2.Okul Öncesi ve Sınıf Öğretmenliği Sempozyumu Komite Başkanı ve Çevre İlkokul &Ortaokul Müdürü Sn. Şebnem GÖNEN bu önemli organizasyonla ulaşmak istedikleri noktayı “Eğitim ortamlarında kullandığımız yöntemlerle gerçekleşecek bu dansın, öğretmenlerimizin mesleki rolüne ve öğrencilerimizin eğitim hayatlarına zenginlik katmasını amaçlıyoruz” sözleriyle açıkladı.

Çevre Koleji Genel Müdürü Sn. Leyla BİLGİN ise sempozyum ile ilgili düşüncelerini “İlki büyük ilgi gören bu sempozyum ikincisini, çok daha fazla eğitimciye ulaşarak, çok daha farklı bir konu üzerinde gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşıyoruz” sözleriyle ifade etti.

Haberin Devamı