Gazete Vatan Logo

Öğrencilerden mehmetçiğe anlamlı destek!

Kocaeli'de ilkokul öğrencileri, Suriye ile Doğu ve Güneydoğu'da terörle mücadele eden askerlere moral vermek amacıyla gofret, mektup ve fotoğraf gönderdi.

Öğrencilerden mehmetçiğe anlamlı destek!

Gölcük'te ilkokul öğrencileri, Suriye ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da terörle mücadele eden askerlere gofret, mektup ve fotoğraf gönderdi.

"Gofretimi Asker Ağabeyimle Paylaşıyorum" projesi kapsamında Gölcük Donanma İlkokulu bahçesinde düzenlenen törende konuşan Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, duyarlı davranışlarından dolayı öğrencilere teşekkür etti.

Önemli bir çalışmaya imza atıldığını vurgulayan Gülsuyu, amaçlarının, çocuklara vatan, bayrak ve millet sevgisinin aşılanması, aynı zamanda büyüklere saygıyı, paylaşımı öğretmek ve en önemlisi iyi insan yetiştirmek olduğunu anlattı.

Bu amaca yönelik değerler eğitimi projesini uyguladıklarını kaydeden Gülsuyu, "Değerli öğrencilerimiz bugün yaptıkları çalışmada vatanımız, bayrağımız ve milletimiz yani bizim için Suriye, Doğu ve Güneydoğu'da görev yapan askerlerimize sevgilerini, çoğu gofretle paylaşırken bir kısmı da fotoğraf ve mektuplarla sevgilerini anlattı. Ben tüm öğrencileri, velileri ve okul idaremizi gönülden kutluyorum. Koli halindeki gofret, mektup ve fotoğraflar, Donanma Komutanlığımız aracılığıyla yerine ulaştırılacak." diye konuştu.

Haberin Devamı

Konuşmaların ardından koliler, yetkililere teslim edildi.