Gazete Vatan Logo

Öğrenci servisi devrildi: 2 ölü, 7 yaralı

Tokat'ın Erbaa İlçesi'nde, lise öğrencilerini taşıyan okul servisinin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 2 öğrenci öldü, sürücü ile 6 öğrenci de yaralandı

Kaza, Erbaa ilçe merkezinde, bu sabah saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Tanova Beldesi'ndeki, Tanova Kuran Kursu ve Yardımlaşma Derneği'ne ait özel yurtta kalan öğrencileri, ilçe merkezindeki Coşkun Önder Lisesi'ne götüren İsmail Bilgin (27) yönetimindeki 60 KK 961 plakalı minibüs, lastiğinin patlaması sonucu Erbaa Mezarlığı önünde devrildi.

Kazada ağır yaralanan lise 1'inci sınıf öğrencileri Mehmet Çelen (13) kaldırıldığı Erbaa Devlet Hastanesi'nde, Bekir Güler ise (14) Tokat Dr. Cevdet Aykan Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Yaralanan araç sürücüsü İsmail Bilgin ile öğrenciler Hamza Er (13), Erhan Dilek (14), Fırat Ayan (14), İbrahim Yalta (13), Şaban Er (13), Soner Yıldırım (15) ise kaldırıldıkları Tokat Dr. Cevdet Aykan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralı sürücü ve öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Sürücü İsmail Bilgin hastanede gözaltına alınırken, polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.