Gazete Vatan Logo
Magazin Oğlum elimden kayıyor!

Oğlum elimden kayıyor!

Brezilya’da hırsızlık yaparken yakalan Işın Karaca’nın eski eşi Sedat Doğan’ın annesi Hicran Doğan yaşadığı zorlukları anlattı: “Oğluma yaklaşık 100 bin TL gönderdim. 4 ay para göndermedim, hırsızlık yaptı. Oğlum elimden kayıp gidiyor”

Oğlum elimden kayıyor!

Türkiye’de hakkında dolandırıcılıktan suç duyurusu bulunan Sedat Doğan yeni bir hayat kurmak için Brezilya’ya gitmiş, orada hırsızlık yaptığı ortaya çıkmıştı. Geçtiğimiz günlerde polisler tarafından yakalanıp ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı. Sedat Doğan’ın annesi Hicran Doğan, önceki gün Duymayan Kalmasın programına telefonla bağlandı. Anne şöyle konuştu:

“Oğluma yaklaşık 100 bin TL gönderdim. Son 4 aydır belki işe girer çalışır, bu maddeyi kullanmaktan vazgeçer umuduyla para göndermiyorum ama o hırsızlık yaptı. ‘Ailesi bakmadı’ gibi şeyler söyleniyor, öyle bir şey yok. Ayakta zor duruyorum, babası yoğun bakımda. Sedat, Türkiye’ye geldiği zaman manevi destek olun, tedavi ettirelim. Oğlum bağımlı, bana yardım edin. Çarşamba günü uçağa binip Türkiye’ye gelmesi gerekiyordu. Uçağı kaçırdığını söyledi, yeniden para gönderdim. Bu Sedat’ın son şansı.”