Gazete Vatan Logo

Öfkeli aşık dehşet saçtı!

Eski sevgili Rafet Akyiğit, eski sevgilisi barışma teklifini kabul edilmeyince...


Eski sevgili Rafet Akyiğit, barışma teklifini kabul etmeyen Fatmana Uysal’ın içinde bulunduğu araca otomobiliyle çarpıp yoldan çıkardı. Daha sonra da baltayla kaçırmak istediği genç kadını ve ablasını öldürdü.

BURDUR’un Bucak ilçesinde aktarlık yapan Rafet Akyiğit (39) ile Fatmana Uysal (26), geçen yıl 1.5 ay süren birliktelikten sonra ayrıldı. Fatmana Uysal ile yeniden birlikte olmak isteyen Akyiğit, teklifi reddedilince önceki gün içerisinde Fatmana Uysal’ın da bulunduğu babası Şükrü Uysal’ın kullandığı aracı takibe başladı. Akyiğit otomobiliyle Uysal’ın otomobiline sol taraftan çarparak aracı yoldan çıkardı.

Büyük korku

Tarlaya giren aracın yanına giden Akyiğit, kaza yapan arabadaki Şükrü Uysal, eşi Esma, kızı Fatmana ve eski sevgilisinin ilk eşinden olan oğlu Abdülkadir Acar’a (10) araçtan inmelerini söyledi. İtirazlar üzerine arabasından baltayı alıp gelen saldırgan, otomobilin camlarını kırdı. Genç kadını kaçırmak isteyen Akyiğit ile Şükrü Uysal arasında kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine Akyiğit, aracından aldığı pompalı tüfekle ateş etmeye başladı. Şükrü Uysal ve kızı Fatmana Uysal olay yerinde öldü, anne Esma Uysal da kasığından yaralandı. Abdulkadir Acar ise otomobilin altına girip saldırıdan kurtuldu. Küçük çocuk, ölen dedesinin telefonuyla 112 Acil Servisi aradı. Olay yerine gelen ekipler Esma Uysal’ı hastaneye kaldırdı. Kaçmak isteyen saldırgan yakalandı.

Haberin Devamı