Gazete Vatan Logo

Ofiste KDV ve faizi üstlendi

Teknik Yapı, İstanbul Maltepe’de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği ofis ve ticari ünitelerden oluşan Deluxia Park Business projesinin satışına başladı.

Ofiste KDV ve  faizi üstlendi

Teknik Yapı, İstanbul Maltepe’de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği ofis ve ticari ünitelerden oluşan Deluxia Park Business projesinin satışına başladı. Toplam 14 dönüm arazi üzerinde 2 blok olarak yükselecek projenin satış değeri 500 milyon lirayı bulacak. Türkiye’de ilk kez ‘Örnek Ofis’ uygulamasıyla satışa sunulan projede, KDV ve faiz yılbaşına kadar şirket tarafından karşılanacak.

Fiyatlar sabitlendi

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, sektörde aylardır dizginlenen fiyat artışını bu projeye yansıtmadıklarını belirterek, “Buna ek olarak yılbaşına kadar gerçekleşecek satışlarda KDV’yi de biz üstlendik. Ayrıca bazı vadelerde de faiz yükünü sıfırladık. Tüm bunları üst üste koyduğumuzda projenin kazandırma potansiyelinin ne kadar yüksek olduğu ortaya çıkıyor” dedi. Ticari faiz oranlarının bireysel konut faizlerinin üzerinde olduğunun altını çizen Durbakayım, 100 aya kadar olan vadelerde banka faiz oranlarının büyük bir kısmının karşılanacağını söyledi. Durbakayım, “Teknik Yapı, söz konusu vadedeki faiz oranlarını anlaşmalı bankalarda yüzde 0.79 olarak müşteriye yansıtacak. Ayrıca banka katkılı kredilerinin yanı sıra lansmana özel 0 faiz 48 ay firma kedisi imkanı sunuluyor. Esnek ödeme planlarımız ile yatırımcılarımıza kolaylıklar sağlıyor olacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Durbakayım, 400 ofis ve 14 adet ticari ünitenin yer aldığı Deluxia Park Business projesinde KDV hariç birim satış fiyatı 7 bin 700 lira olacağını, ofis fiyatlarının 712 bin 248 liradan başlayacağını söyledi. Fiyatlar 603 bin 600 liradan başlayacak.