Gazete Vatan Logo
Magazin Ödül törenin perde arkası

Ödül törenin perde arkası

GQ Türkiye, 2016’da başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti. ‘GQ Türkiye Men of the Year’ ödül töreni sonrası ise törenin heyecanı partilerle devam etti.

Ödül törenin perde arkası

GQ Türkiye’nin yılın erkeklerini seçtiği ödül töreni sonrası gecede en iyi aktör ödülünü alan Kıvanç Tatlıtuğ ve en iyi sporcu olan Wesley Sneijder, eşleri Başak Dizer ile Yolanthe Cabau çifti, davetten sonra soluğu Harbiye’de bulunan Klein isimli mekanda aldı. Burada birlikte eğlenen çiftler, mekanda yaklaşık iki saat kaldıktan sonra evlerinin yolunu tuttu.

- Burak Deniz ve Büşra Develi de GQ gecesi için evlerinden çıkarken görüntülendi. Cihangir’e gelen ikiliye Eylül Su Sapan ve Beste Kökdemir de eşlik etti. Develi “Bugün ben hemen hazırlandım ama Burak bir türlü hazır olamadı. Uzun süre Burak’ı bekledim” dedi. Sapan ise sevgilisi Rıza Kocaoğlu sorulduğunda “Rıza yok evde National Geographic kanalını izliyor” dedi.

- Geceye yalnız katılan Birce Akalay, eski eşi Sarp Levendoğlu ve Derya Şensoy’la ilgili soruya “Röportajı noktalamak zorunda kalırım. Bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum” diyerek geçiştirdi.

- En Sevilen TV Karakteri seçilen Gökhan Özoğuz, ilginç giyim tarzı ile dikkat çeken isimler arasındaydı. O Ses Türkiye’de çok eğlendiklerini belirten Özoğuz, “Biz aslında programda günlük hayatımızda yaptığımız şeyleri yapıyoruz” dedi. Şarkıcı yeni albümü için beş yıldır çalıştıklarını da belirtti.

Haberin Devamı

- Oyuncu Mehmet Aslantuğ, ödül gecesine yalnız katıldı. Aslantuğ, “Çok yetenekli oyuncularımız var. 31 yılı geride bıraktım. Şimdi kıyaslıyorum. Bizim jenerasyona bakıyorum. Gençlerin oyun ayrıntıları, formları, bedenlerine davranışları, kendilerini geliştirme çabaları kötü bir şey yok. Sektör büyüdü. Sadece edebiyata, şiire, iyi hikayelere ihtiyaç var. Oyuncu sıkıntısı yok” diye konuştu.