Gazete Vatan Logo

Ödemeler Ocak 2019’da

Tahincioğlu, ‘Şimdi Al, Ocak 2019’da Öde’ kampanyasına Nidapark Kayaşehir ve Nidapark Küçükyalı projeleriyle katılma kararı aldı

Ödemeler Ocak 2019’da

Tahincioğlu, ‘Şimdi Al, Ocak 2019’da Öde’ avantajı sunuyor. Tahincioğlu, 31 Ekim’e kadar sürecek kampanyada Nidapark Kayaşehir ve Nidapark Küçükyalı projeleriyle yer alıyor. Kampanya kapsamında; daire sahibi olmak isteyenler KDV dahil satış fiyatının yüzde 5’i peşin, yüzde 15’i satış tarihinden itibaren 12’nci ayda veya teslim tarihinde ara ödemeler şeklinde yapabilecek, kalan yüzde 80’lik kısmı için banka kredisi kullanabilecek. Kredi taksit ödemeleri Ocak 2019’da başlayacak.

Ülke ekonomisine katkıda bulunmak için Emlak Konut GYO’nun yüklenici firmaları olarak ‘Şimdi Al Ocak 2019’da öde’ avantajını sağlamak üzere harekete geçtiklerini belirten Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, şu bilgileri verdi: “Tahincioğlu olarak kampanyaya Emlak Konut GYO’nun güvencesiyle hayata geçirdiğimiz projelerimizle katılıyoruz. Bu kampanyayla ev sahibi olmak isteyenlere cazip avantajlar sunmayı hedefliyoruz. Müşterilerimiz satış fiyatının yüzde 5’i peşin, yüzde 15’i satış tarihinden itibaren 12’nci ayda veya teslim tarihinde ara ödemeler yapabilecek, kalan yüzde 80’lik kısmı için banka kredisi kullanabilecek. Kampanyanın en önemli özelliği bugün satın alınacak evin kredi taksit ödemelerine Ocak 2019’da başlayacak olması. Tahincioğlu olarak kampanyaya Nidapark Kayaşehir ve Nidapark Küçükyalı projelerimizle katılıyoruz.”

Haberin Devamı