Gazete Vatan Logo

Odadan çıkmadan tatil keyfi

Zeytinlikahve Koyu’nun doğal güzelliğini kucaklayan Jumeirah Bodrum Palace, Ege denizi manzarasına sahip odalarıyla ailecek yapılacak tatilleri çekici kılıyor.

Odadan çıkmadan tatil keyfi

Tatil sizin için sakinlik ve yalnız kalabilmek anlamına geliyorsa, her biri Ege denizine bakan suit ve villalardan oluşan Jumeirah Bodrum Palace konfor ve gözlerden uzak olmanın muhteşem dengesini sunuyor. Bu villardan hiç çıkmadan bir-iki dinlenmenin tadını çıkarabilirsiniz.

Kesintisiz kişisel ilgi

Otelde ihtiyaç duyulan tüm hizmetleri alabilmesi için müşteriye özel profesyonel bir yardımcı 24 saat boyunca hizmete hazır bulunuyor.

Lüksün doruk noktası

Havalimanından Mercedes S sınıfı araçlarla Jumeirah Bodrum Palace’a ulaşan konuklara otel görevlileri içecek, gurme çikolata ve atıştırmalıklar sunuyor.

Şımartan balayı

Balayını otelde geçiren çiftleri, romantizm, şımartan sürprizler ve kişiye özel hediyeler bekliyor. Taze çiçekler, özel olarak yetiştirilen çilekler, şampanya keyfi doruğa çıkarıyor. Balayı çiftlerine ayrıca akşam yemeği sonrası şefin özel sunumları, spada harika bir çift masajı ve üzerinde isimlerinin yazdığı hediye çarşaf takımı, havlu ve bornozlar sunuluyor.

Talise spa’ya uluslararası ödül

Haberin Devamı

Talise SPA ve Wellness Merkezi, The World Luxury Hotel Ödülleri’nin “Luxury Wellness Spa and Luxury Destination Spa” kategorisinde ödüle layık görüldü. Merkezin özel bakım ve masajları otel misafirleri kadar otel dışından misafirler tarafından da tercih ediliyor. Talise SPA, misafirlerine dinlenmiş bir beden ve sakinlemiş bir ruh vadediyor.