Gazete Vatan Logo

Odada çıplak gezip masaj yaptırıyordu

Eşcinsel ilişki yaşadığı Azeriyi öldüren Türkmenistanlı tutuklandı


EŞCİNSEL ilişki yaşadığı Azerbaycanlı 25 yaşındaki Mehmed Efendi'yi bıçaklayarak öldürüp, cesedini uçuruma atmak üzere valize koyan 25 yaşındaki Türkmenistanlı Murat İtalmozov, yakalandığı Sakarya'dan Antalya'nın Kemer İlçesi'ne getirildi. İfadesinin ardından mahkemeye çıkarılan İtalmozov, tutuklanarak cezaevine konuldu. Suçunu kabul eden İtalmazov, öldürdüğü Mehmed Efendi'nin odada çıplak gezip, işten attırma tehdidi ile kendisini eşcinsel ilişkiye zorladığını ve sık sık vücuduna masaj yaptırdığını iddia etti.

Antalya'nın Kemer İlçesi'ne bağlı Çamyuva Beldesi'nde, bir otelin lojmanında işlenen cinayetin perde arkası ortaya çıktı. Eşcinsel ilişki yaşadığı arkadaşını bıçaklayarak öldürüp valize koyan Türkmenistanlı Murat İtalmozov, yakalandığı Sakarya'dan Antalya'nın Kemer İlçesi'ne getirildi. Adliyeye sevk edilen İtalmozov'un suçunu kabul ettiği kaydedildi. İtalmozov ifadesinde, öldürdüğü Azerbaycanlı Mehmed Efendi'nin, birlikte kaldıkları odada çıplak gezip, işten attırma tehdidi ile kendisini eşcinsel ilişkiye zorladığını iddia etti.

"MÜSLÜMANIM YAPAMAM DEDİM"

Efendi'nin odada birlikteyken sık sık vücuduna masaj yaptırmak için kendisini tehdit ettiğini ileri süren İtalmozov'un şunları anlattığı kaydedildi:

"`Ben Müslümanım yapamam' diyordum. Türkmenistan'da yaşayan anneme ben bakıyorum. Ona para göndermek zorundayım. O benim üstümdü ve beni işten attırmakla tehdit ediyordu. Mecburen her istediğini bu korkuyla yapıyordum. Son olarak olayın gerçekleştiği gece yine duştan çıkınca kendisine masaj yapmamı istedi ve yine beni tehdit etti. Masaj yaparken dayanamayıp sinirlenerek bıçakladım."

Jandarmanın Antalya Otogarı'ndaki güvenlik kameralarından tespit ederek, kısa sürede Sakarya'da yakalayıp Kemer'e getirdiği Murat İtalmozov, ifadesinin ardından çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAMYONET ŞOFÖRÜNÜN DİKKATİ

Olay önceki gün öğle saatlerinde Kemer'e bağlı Çamyuva Beldesi'ndeki bir otelin lojmanında yaşandı. Munat İtalmazov, aynı otelde çalıştığı, lojmanda birlikte kaldığı ve aralarında eşcinsel ilişki olduğu belirtilen Mehmed Efendi'yi odada sırtından bıçaklayarak öldürdü. Daha sonra valize koyduğu cesedi uçurumdan atmak için bir kamyonete otostop yaptı. Kamyonet şoförünün durumdan şüphelenmesi üzerine kaçan İtalmozov, gece geç saatlerde İstanbul'a gitmek üzere bindiği yolcu otobüsünün Sakarya'daki mola yerinde yakalandı.

Haberin Devamı