Gazete Vatan Logo

Obamalar Washington'da kalmaya niyetli! 8 milyon dolar verdiler!

Eski ABD Başkanı Barack Obama Washington’un prestijli Kaloramo mahallesindeki daha önce kirada oturduğu evi 8 milyon dolara satın aldı.

Obamalar Washington'da kalmaya niyetli! 8 milyon dolar verdiler!

Eski ABD Başkanı Barack Obama ve eski First Lady Michelle Obama Washington'da kalmaya niyetli... Obama, Washington’un prestijli mahallesinde 8 milyon dolara ev satın aldı. Obama ve ailesi eskiden de bu evde yaşıyordu.

Şöyle ki, Beyaz Saray'daki görevinden dolayı Obama ailesi bu evde kirada oturuyordu. Eski ABD Başkanı'nın kiraladığı evi satın almasının sebebiyse Obama’nın kızı Sasha’nın yakındaki okula gitmesi...

DEĞERİ 8 MİLYON DOLAR

8 milyon değerindeki evi Bill Clinton’un basın sekreteri Joe Lockhart ve eşi Giovanna Gray Lochart yaptırmış. Lockhart’ın sahibi olduğu ev 1921 yılında inşa edilmiş ve 2011 yılında yenilenmiş. 8200 metrekarelik evde sekiz yatak odası ve dokuz banyo bulunuyor.

Obama’nın 8.1 milyon dolarlık değerindeki yeni evi, Amazon’un kurucusu ve Washington Post'un sahibi Jeffrey P. Bezos'un 23 milyon değerindeki evinden sonra Kalorama mahallesindeki ikinci en pahalı ev konumunda.