Gazete Vatan Logo
Magazin O sözleri duyunca gözyaşlarına boğuldu

O sözleri duyunca gözyaşlarına boğuldu

Eser Yenenler'in yeni talk show programının ilk konukları İbrahim Büyükak ve Aleyna Tilki oldu. İbrahim Büyükak stüdyoda duygusal anlar yaşadı.

O sözleri duyunca gözyaşlarına boğuldu

Eser Yenenler'in yeni programı 'Eser Yenenler Show'un ilk bölümü dün akşam yayınlandı. İlk bölüm konukları şarkıcı Aleyna Tilki ve Yenenler'in yakın dostu İbrahim Büyükak'tı.

Eser Yenenler'in İbrahim Büyükak'ın babaannesine yazdığı yazıdan bahsetmesiyle, oyuncu gözyaşlarına hakim olamadı.

Büyükak konuya "Babaannem ile çok iyi bir ilişkimiz vardı. Film çekimleri esnasında vefat etti. Oğuzhan'ın da bir hafta sonra anneannesi vefat etti. Komedi filmi yapıyorsunuz. Zor bir süreçti." sözleriyle açıklık getirdi.

İŞTE O DİZELER

İşte İbrahim Büyükak'ın babanesi için kaleme aldığı o dizeler:

Gerçek seven sadece aklıyla sevmez, bütün ruhuyla sever sevdiğini... Ben babaannemin, zihninde bir anı tanesi kalmadığında bile beni gerçekten sevdiğini her zaman hissettim. Yan yana olmadığımız zamanlarda bile...

DUDAKLARINDA DOLGU VAR MI?

Eser Yenenler Show'un 'Linç Et' bölümünde Aleyna Tilki kendisi hakkındaki kötü yorumladı okudu. Dudaklarıyla ilgili yorumun ardından dolgu mu, değil mi sorusuna "Kamerayı yakınlaştırıp bakın. Dolgu olsa dudaklarımı böyle yapamam. Dudak kalemi ve ruj sürünce belirginleşiyor o kadar." cevabını verdi.

Haberin Devamı

"30 YAŞINDA MÜZİĞİ BIRAKACAĞIM"

Aleyna Tilki, gittikçe olgunlaştığını, 30'lu yaşlarına geldiğinde müziği bırakıp iç dünyasına çekilmek istediğini söyledi.