Gazete Vatan Logo

O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde hangi ünlüler olacak?

TV 8'in sevilen yarışması O Ses Türkiye'nin yılbaşı programında hangi ünlülerin şarkı söyleyeceği merak konusu oldu. O Ses Türkiye'de geçtiğimiz yıl eğlenceli olaylar ekrana gelmişti. Peki O Ses Türkiye'nin 2017 yılbaşı özel bölümünde kimler var?

O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde hangi ünlüler olacak?

O Ses Türkiye'nin gelenekselleşmiş yılbaşı özel programlarında ünlü sanatçılar şarkı söyleyerek izleyenleri eğlendirici dakikalar yaşatıyor. O Ses Türkiye 2017 yılbaşı programında bulunacak ünlülerin kim olduğu yavaş yavaş öğrenilmeye başlandı. İşte O Ses Türkiye'nin yılbaşı programı için detaylar...

O SES TÜRKİYE 2017 YILBAŞI ÖZEL PROGRAMINDAKİ İSİMLER

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği, jürisinde Hadise, Murat Boz, Sibel Can ve Gökhan – Hakan Oğuz’un yer aldığı O Ses Türkiye programın yılbaşı özel bölümünde bu yılda da ünlüler geçidi yaşanacak. Alınan habere göre programın en ilginç konukları ise son dönemin en komik ikilisi Ahmet Kural ve Murat Cemcir olacak. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel, 31 Aralık Cumartesi akşamı TV 8’de yayınlanacak.

O SES TÜRKİYE GEÇEN YILBAŞI PROGRAMINDA KİMLER VARDI?

O Ses Türkiye’nin geçen sene yayınlanan yılbaşı özel bölümünde ise Turabi Çamkıran, Emre Kınay, Barış Falay, Aras Bulut İynemli, Erkan Can, Büşra Pekin, Burcu Kıratlı, Bülent Emrah Parlak, Tümer Metin, Gürkan Uygun, Ezgi Mola, Büşra Pekin, Paramparça’nın genç oyuncuları Alina Boz ve Leyla Tanlar, Zafer Algöz, Aslı Enver, Hande Subaşı ve Hidayet Türkoğlu, İsyan şarkısıyla sosyal medyada ünlenen Ahmet Parlak, 3 Adam İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Eser Yenenler sahne almıştı.

Haberin Devamı