Gazete Vatan Logo
Magazin O Ses Türkiye ne zaman başlayacak?

O Ses Türkiye ne zaman başlayacak?

O Ses Türkiye ne zaman başlayacak?

Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve jürisinde birbirinden değerli isimlerin yer aldığı eğlenceli yarışma O Ses Türkiye çok yakında başlayacak.

TV8 ekranlarında yayınlanacak olan yarışmanın jürisinde yeni isimler var. Mazhar Alanson ve Özkan Uğur'un katıldığı yeni jüride toplam 5 kişi yer alıyor.

Acun Ilıcalı’nın ekran klasiği haline gelen Yarışması O Ses Türkiye yeni kanalı TV8'de başlıyor. 1 Eylül’de HD yayına geçerek ve logosunu değiştirerek yeni yayın dönemine başlayan TV8 kanalı, O Ses Türkiye’den önce Hadise, Oğuzhan Koç, Mustafa Ceceli ve Murat Boz’un jüri üyesi olduğu O Ses Çocukları ilk önce yayınlanmaya başladı. O Ses Çocuklar’ın Ekim ayında final yapmasının ardından O Ses Türkiye yarışması yeni jürisiyle TV8 ekranlarında olacak.

O Ses Türkiye’nin yeni jüri üyeliklerini ise Mazhar Alanson, Özkan Uğur, Athena Gökhan Özoğuz, Hadise ve Ebru Gündeş yapacak. Mazhar Alansın ve Özkan Uğur aynı koltukta yer alacak ve tek oy hakkına sahip olacak. Yarışmanın yayın tarihinde ise değişiklik yaşandı. Daha önce Ekim ayının ilk haftasında başlayacağı duyurulan O Ses Türkiye bir hafta erkene alındı. O Ses Türkiye yeni bölümleriyle TV8'de 29 Eylül Pazartesi akşamı başlayacak.

Haberin Devamı