Gazete Vatan Logo
Magazin O Ses Türkiye'de Uğur Altunışık'la rap rüzgarı!

O Ses Türkiye'de Uğur Altunışık'la rap rüzgarı!

Birbirinden iddialı seslerin katıldığı yarışma O Ses Türkiye'de ilk turun sonuna gelindi. O Ses Türkiye son bölüme damga vuran isimlerden biri de Uğur Altunışık oldu. Uğur Altunışık sergilediği rap performansıyla jüri üyelerinin ilgisini çekti.

O Ses Türkiye’de jüri koltuklarında Gökhan Özoğuz, jürinin kıdemlisi Hadise, Ebru Gündeş ve Türkiye’de ilk defa tek koltukta ve tek butonu yöneten iki jüri üyesi esprisiyle Mazhar Alanson ve Özkan Uğur.

Geçen hafta; yarışmacılardan Sahil Ekmekçi “Haberin Var Mı?” şarkısını seslendirdi ve programa damgasını vurdu. Sakin tavırlarıyla dikkatleri çeken yarışmacı performansından sonra “Eziz Dostum” şarkısını seslendirdi ve tüm izleyenlerin beğenisini kazandı. Tüm jüri üyelerini etkilemeyi başaran yarışmacı, Ebru Gündeş’in takımına katıldı.

Bu hafta ise; yine birbirinden iddialı sesler yarıştı, jüri yeleri takımlarını tamamlamak için kıyasıya mücadele etti. Eğlenceli dakikaların yaşandığı programda jüri üyelerinin aralarında yaptığı espriler izleyenlere kahkaha tufanı yaşattı.. heyeacanlı dakikalar ve eğlenceli yorumların ardından yarışmada ilk tur sona erdi.

O SES TÜRKİYE UĞUR ALTUNIŞIK PERFORMANSI