Gazete Vatan Logo

O Ses Türkiye'de Mazhar ve Gökhan gülme krizine soktu

O Ses Türkiye sezona bomba bir bölümle giriş yaptı. Geçtiğimiz sene Athena Gökhan'ı yarışmalar camiasına armağan eden Acun Ilıcalı, kendi silahını Mazhar Alanson ve Özkan Uğur'la vurdu.Yeni yayın dönemine yeni jüri üyeleriyle TV 8 ekranlarında giren O Ses Türkiye'de renkli anlar yaşandı.

Bu dönem programa jüri üyesi olarak katılan isimler müziğin ustaları Mazhar Alanson ve Özkan Uğur'du.

Yarışmaya fırtına gibi başlayan ikili, herzamanki gibi sempatık tavırları ve espirleriyle O Ses Türkiye'ye de renk kattılar.



Alanson'un, Gökhan ve Hadise'yle atışmalarıda izleyenleri güldürdü.

Alanson'un yarışmacıya "İstikbalini düşün" sözlerinin ardından Gökhan "Mazhar abi, İstikbal Göklerdedir diye biliyorum ben" dedi.

Acun ’un O Ses Türkiye ’de geçen seneki armağanı Athena Gökhan olmuştu. Bu sezon da aynı koltukta oturarak jüriye dahil olan MFÖ’nün Mazhar ve Özkan’ı ilk akşamdan yarışmaya damga vurdu. Öyle ki geçen sezonun ele avuca sığmaz jüri üyesi Gökhan da sessizliğe büründü.

40 YIL ARTI 10 DAKİKA
Mazhar Alanson'un herkese yetecek kadar cevabı vardı. Yarışmacı kapma çekişmesi sırasında Hadise 'Siz yeni geldiniz' çıkışı yapmaya kalkınca Alanson 'Biz 40 yıldan geliyoruz' cevabını verdi ve salonda alkış koptu.

MAZHAR ACUN ÖZKAN
Geçen sezon Athena Gökhan'dan çok yüksek bir jüri performansı alan Acun bu sezon da hedefi 12'den vurmuşa benziyor. Murat Boz çok fazla fanı olan bir şarkıcı olmasına rağmen ilk akşamki Mazhar-Özkan performansı o kadar üst düzeydeydi ki, kim olsa eksikliği çok hissedilmezdi.

Haberin Devamı