Gazete Vatan Logo

O saldırgana yakalama kararı

Tuğçe Kahriman’ı bıçakla karnından yaralayan ve 4 parmağını tamamen koparan saldırgan için tutuklama kararı çıkarıldı

O saldırgana yakalama kararı

Bodrum’da özel bir hastanenin müdür yardımcısı ve klinikler sorumlusu, evli ve 1 çocuk annesi Tuğçe Kahriman, işyerinden çıkıp evine gitmek için otomobiline binmek üzereyken, bir erkek tarafından aracı gasp edilip kaçırılmak istendi. Saldırgan, kendisine karşı koyan Tuğçe Kahriman’ı bıçakla karnından ve parmaklarından yaraladı. Tuğçe Kahriman’ın 9 parmağı kesildi, 4 parmağı tamamen koptu. Hastaneye kaldırılan Tuğçe Kahriman tedaviye alındı, parmakları yerine dikildi.

Saldırganın Ümit Yeşilkaya olduğu tespit eden polis, 15 Haziran’da Bursa’da yakalandı. Bodrum’a getirilen Yeşilkaya, emniyetteki işlemlerinin ardından ‘nitelikli yağma’, ‘Kasten yaralama ve kaçırmaya teşebbüs’ suçlarından sevk edildiği adliyede, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İtiraz etti

Önceden İstanbul’da 3 taksiyi gasp ettiği ve 2 şoförü ağır yaraladığı, 15 yıl hapis cezasına mahkum edilip, 9 yıl tutuklu kaldıktan sonra 5 ay önce serbest kaldığı ortaya çıkan zanlının serbest bırakılmasına savcılık itiraz etti. Bunun üzerine sanlı hakkında, Bodrum Sulh Ceza Mahkemesi’nce tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.

Haberin Devamı