Gazete Vatan Logo
Magazin 'Recep İvedik 5' filmi fragmanı olay oldu! Şahan Gökbakar'dan açıklama

'Recep İvedik 5' filmi fragmanı olay oldu! Şahan Gökbakar'dan açıklama

Türk Sinema tarihinin en fazla izlenen filmini serisi içinde bulunduran Recep İvedik serisinin 5. filminin fragmanı yayınlandı. Fragmanda yer alan bir sahneye tepkilerin yükselmesinin ardından o sahneler Recep İvedik 5 filminden çıkartıldı. İşte tüm detaylarıyla Şahan Gökbakar'ın başrolünde olduğu Recep İvedik 5...

'Recep İvedik 5' filmi fragmanı olay oldu! Şahan Gökbakar'dan açıklama

Şahan Gökbakar milyonları peşinde sürükleyen 'Recep İvedik 5'de Azeri bir boksçu ile Recep'in maçına yer vermişti. Recep, Azeri boksçuyu yumrukla ringte havaya uçuruyordu. Sahne, Azeriler'den tepki aldı. Şahan Gökbakar o bölümü çıkarttı ve şu açıklamayı yaptı: "Azerbaycan Türkü kardeşimin hoşnutsuzluğu gönlümü yaralar. Seve seve sahneyi çıkartıyorum. Bu kardeşliğimin, dostluğumun mertçe kanıtı olsun. Art niyetli insanların da oyunu bozulsun."

RECEP İVEDİK 5 VİZYON TARİHİ

Spora merak saran Recep İvedik, farklı alanlarda boy göstererek iddiasını ortaya koyuyor, gülle, güreş, halter, uzun atlama ve eskrim gibi alanlarda değme sporculara taş çıkaracak performanslar sergiliyor. Togan Gökbakar’ın yönettiği film, 16 Şubat’ta vizyona girecek.