Gazete Vatan Logo

O projenin otelini Wyndham işletecek

Future Park projesinin otelini Wyndham işletecek.

Hiper Gayrimenkul A.Ş. Haramidere Parklar Mevkii’nde hayata geçirdiği 1632 konutluk Future Park Projesi bünyesindeki 348 odalı otelin işletmesi için Wyndham oteli ile anlaştı. 2017’de kullanıma açılması planlananotelin adı “Hawthorn SuitesBy Wyndham İstanbul Esenyurt” olacak.

50 milyon dolar değerinde

50 milyon dolar yatırım değerine sahip otel için Wyndham isim hakkının satın alındığını ifade eden Hiper Gayrimenkul A.Ş. Genel Müdürü Yüksek Mimar Ümit Velioğlu otel odalarının bireysel satışa açık olduğunu belirterek; “İsim hakkı için Wyndham Hotel Grup ile franchise anlaşması yapılan otelin işletmesi Hiper Gayrimenkul A.Ş.’nin grup şirketlerinden olan GRM Küresel Kiralama ve Yönetim A.Ş. tarafından yapılacak. Otelden odasatın alan yatırımcılara tapudan hisse verilecek ve kara ortak edilecek.

Böylece otel yatırımcıları normal bir rezidansya da konut yatırımına göre 3 kat daha fazla kira geliri elde edecek” şeklinde konuştu. Beylikdüzü’nün son dönemde kaydettiği ivmeden etkilendiklerini ifade eden Wyndham Hotel Grup Gelişmeden sorumlu Başkan Yardımcısı ChristianMichel; “Bölgenin yeni yapılan hava limanına, 3. köprü otoyoluna, fuar merkezlerine yakın olması ve son yıllarda bölgenin birçok marka değeri yüksek proje ile hızlı gelişmesi bizi heyecanlandırıyor.

Haberin Devamı

Çevresinde yaklaşık 10.000 konutun daha yer aldığı bu bölgenin en nitelikli projesi olacağına inandığımız Future Park Proje sahibi Hiper A.Ş. ile bölgenin otel ihtiyacını karşılamak için iş birliği yaptık. Bu kapsamda Hiper Gayrimenkul A.Ş. ile 20 yıllık isim hakkı franchise anlaşması imzalıyoruz” şeklinde konuştu. 33 katlı tek blokta yükselecek olan HawthornSuitesby Wyndham İstanbul Esenyurt’da174 adet standart, 58 adet executive, 116 adet süit oda olmak üzere toplamda 348 oda bulunuyor.Aynı zamanda odalar birleştirilerek değişik boyutlarda suitler elde edilebiliyor.

Metrekaresi bin 800 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulan 5 yıldızlı oteldekapalıhavuzu, masaj salonları, stüdyoları ile toplamda2000 metrekare alana yayılmış kapsamlı spa ve fitness merkezi, 500 kişilik balo salonu, 200 kişilik restoran, iş toplantıları için 50’şer kişilik 5 adet toplantı salonu yer alacak.

Haberin Devamı

Son 230 konut

Akıllı ev sistemleri ile donatılan ve 1632 konutun yüzde 80’ının satıldığıFuture Park’ta, yatırımcılar için şimdiden kar sağlamaya başladı. Kademeli teslimlerin 2015 sonu itibariyle başlayacağını ifade eden Hiper Gayrimenkul A.Ş. Genel Müdürü Yüksek Mimar Ümit Velioğlu konut satışı ile ilgili beklenenin üzerinde bir talep aldıklarını ifade ederek “4+1 ve 5+1 dairelerin satışını tamamladık. 1632 konuttan yaklaşık 230 adet stok kaldı.

Projemiz bölgenin en güçlü karma projesi. Bu nedenle şimdiden yatırımcısına yüzde 80 kar sağladı. Bittikten sonra da prim yapmaya devam edecektir” dedi. Proje bünyesinde yer alan Çarşı ile ilgili de son durumu aktaran Velioğlu, “Çarşı kısmının geliştirilmesi ile alakalı çalışmalarımız sürüyor. Toplamda 35 bin metrekarelik bir alana yayılacak olan Çarşı,163 mağazayı bünyesinde barındıracak ve 1000 araç kapasiteli kapalı otoparka sahip olacaktır” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Yeşil alanı, sosyal donatıları ve ulaşım kolaylığı ile dikkati çeken Future Park’ta 3+1’ler 500 bin, 2+1’ler 400 bin, 1+1’ler 275bin ve 1+0’lar 150 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Proje yatırımcılara %35’i peşin kalanı 36 ay vadeli bir ödeme planı da sunuyor.