Gazete Vatan Logo

O projede yaşam başladı

EMS 111 Residence'ta yaşam başladı.

İstanbul'un parlayan yıldızı, yatırımcıların yeni ortak noktası olan Esenyurt'ta, sıradışı konut yorumlarıyla bölgeye yeni bir soluk getiren EMS Yapı'nın ''referans'' projesi olan ''EMS 111 Residence'', geçtiğimiz ay daire sahiplerine takdim edilmeye başlandı.

5 ay erken bitti

2014'ün Eylül ayında temeli atılan EMS 111 Residence'ın, 2015'in Temmuz ayında teslimatlarına başlandı. Taahhüt edilenden tam ''5 ay'' erken inşaası tamamlanan projede, oturumlar şimdiden başladı.

7 ayda yüzde 80'i satıldı

Gerek satın alma, gerekse kiralamalarla oldukça talep gören proje, müşteri portföyü ile de dikkat çekiyor. Proje, bölgede bazı diğer projelerinin itibarını zedeleyen müşteri kitlesinin yer almadığı bilhassa ailelerin çoğunlukta bulunduğu bir grafik çizdi.

Projenin lansmanından itibaren 7 ay gibi bir kısa sürede, dairelerin %80'inin satışını gerçekleştirerek firma, bölgede başka bir rekora daha imza atmıştır. Lansmandan itibaren %46.6 değer kazanan proje, yatırım amaçlı düşünen daire sahiplerinin yüzlerini güldürdü. Müşteri memnuniyeti odaklı hareket eden firma, müşterilerine EMS 111 Residence'ta sağladığı ödeme kolaylıklarını, devam etmekte olan EMS 211 Park&Residence projesinde de sağlamaya devam etmektedir.

Haberin Devamı

1.sınıf işçilik

Dünya'nın ve Türkiye'nin en seçkin markaları, 1. sınıf işçilik ve modern bir tasarım anlayışıyla yorumlayan EMS Yapı, bölgenin öncüsü oldu. Ultra lüks malzemeleri ve sektöründe öncü firmaları bölgeye taşıyan EMS Yapı, müşterilerine gerçek anlamda ''residence'' kavramındaki bir yaşantıyı sunuyor. Daire sahiplerinin tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde tasarlanmış EMS 111 Residence, butik bir proje olmasına rağmen bünyesinde güvenlik hizmetleri de sunan bir lobi, fitness, sauna, buhar banyosu, kulüp odası, cafe, açık ve kapalı otopark gibi yaşam kalitesini arttıran öğeler de atlanmadı. Bunların yanısıra EMS 111 Residence'ın projeye adını veren ''1+1+1'' konseptini destekleyen, her daireye 6 m2'lik 3 metre tavan yüksekliği olan bir depoya da yer verildi.

11 kattan oluşuyor

Haberin Devamı

EMS 111 Residence, 76 adet 1+1, artan talep sonrasında projeye eklenen 12 adet 2+1 ve 5 adet dükkanla beraber toplam 11 kattan oluşmaktadır. Ayrıca her katta 2 adet oldukça geniş bir alana konuşlandırılmış 2 adet yangın merdiveni ve 2 adet 6 kişilik asansör bulunmaktadır. Çağımızın teknolojik gereksinimlerine ayak uyduracak şekilde tasarlanan yapı, 7/24 çalışan CCTV güvenlik kamera sistemi, fiber optik alt yapı, sesli-görüntülü diafon sistemi, akıllı ev otomasyonları ve daha fazlası ile donatılmıştır.

EMS 111 Residence, bir deprem ülkesi olan Türkiye'nin bu şartları göz önünde bulundurularak, kesinlikle ödün verilmeden, ''radye temel'' ve ''fore kazık'' gibi deprem yönetmeliklerine göre tasarlanmış bir strüktürle inşaa edilmiştir. EMS Yapı, EMS 111 Residence'ta yakaladığı yüksek kalite çıtasını bölge içi ve dışarısındaki diğer projeleriyle de yapı sektörüne katkıda bulunmaya devam etmektedir.