Gazete Vatan Logo

O öğretmen açığa alındı ve soruşturma başlatıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İstanbul Başakşehir'deki bir okulda öğrencilerin eline idam ipi vererek, fotoğraf çektiren öğretmenin açığa alındığını ve hakkında soruşturma başlatıldığını bildirdi.

O öğretmen açığa alındı ve soruşturma başlatıldı!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Ekonomi Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığının TBMM Genel Kurulundaki 2017 yılı bütçe görüşmelerinde, İstanbul Başakşehir'deki Osmangazi İlköğretim Okulu'nda bir öğretmenin, öğrencilerin eline "idam ipi" vererek, fotoğraf çektirdiğine ilişkin sosyal medyada yer alan haberleri gündeme getirdi.

Bu öğretmenin mensubu olduğu vakıfla, Başakşehir Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak yaptıkları bir sempozyum olduğunu belirten Özel, Hükümetin bu konu hakkında Meclis'i bilgilendirmesini istedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, bunu tasvip etmenin mümkün olmadığını vurgulayarak, "Kesinlikle kınıyoruz. Olayı kabul edilebilir görmüyoruz, yadırgıyoruz. Öğretmenin açığa alındığı ve hakkında soruşturma başlatıldığı bilgisini yüce Meclis'e sunuyorum." dedi.