Gazete Vatan Logo

O müdürün yeri yine değişti!

"Rüşvet ve yolsuzluk" operasyonunun ardından Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Narkotik Şube Müdürlüğü’nden sorumlu il emniyet müdür yardımcısı iken görevinden alınan ve Sancaktepe’den sorumlu il emniyet müdür yardımcılığına getirilen Mahir Çakallı’nın görev yeri yeniden değiştirildi. Son değişiklikle Mahir Çakallı, Deniz Liman Şubesi’nden sorumlu il emniyet müdür yardımcılığına getirildi.

ŞUBE MÜDÜRÜ 2’İNCİ KEZ DEĞİŞTİ

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde de ikinci müdür değişikliği yapıldı. Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Metin Titiz’in görevden alınmasının ardından Murat Şahin şube müdürlüğüne getirilmişti. Yaklaşık 1 hafta görev yapan Murat Şahin görevden alınarak Personel Şube Müdürlüğü’ne getirilirken, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne son olarak Faik Ozan Karadağ getirildi.

ŞUBE SORUMLULUĞUNDA DA DEĞİŞİKLİK YAPILDI

Bazı il emniyet müdür yardımcılarının sorumluluk alanlarında da değişiklik yapıldı. En dikkat çekici değişiklik ise Yener Ülgütol’un sorumluluğundaki Güven Timleri ve Önleyici Hizmetler Şube Müdürlükleri’nin Metin Alper’in sorumluluğuna verilmesi oldu. Asayiş Şube Müdürlüğü’nden sorumlu il emniyet müdür yardımcılığı görevi devam eden Yener Ülgütol’a, ek olarak Çocuk Şube Müdürlüğü ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü sorumlulukları verildi.

Haberin Devamı