Gazete Vatan Logo

O kurumlar personel alıyor

Birçok kurum personel almak için ilan açtı. Başvuru detaylarını sitesinden paylaştı.

O kurumlar personel alıyor

Birçok kurum bünyesine eleman almak için ilana çıktı. TÜBİTAK 27 personel alıyor. Başvuru detayları da belli oldu. İlana başvuruda bulunmak için "www.bilgem.tubitak.gov.tr" adresinden İş Başvuru

Sistemine kayıt olmak gerekiyor.1 aday en fazla bir pozisyona başvurabilecek.

İş Başvuru Sistemi yoluyla yapılan başvurular haricinde başvuru kabul edilmeyecek.

Başvuruların en geç 09 Haziran tarihi saat 17:00’a kadar yapılması gerekiyor

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

Hâkimler ve Savcılar Kurulu 25 tane sözleşmeli personeli kadrosuna katıyor.
Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, 2018 yılı KPSS puanı esas alınarak yapılacak başvurularda lisans mezunlarının KPSSP3, ön lisans mezunlarının KPSSP93 ve ortaöğretim mezunlarının da KPSSP94 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekiyor.
Başvuruda bulunacak adaylarda sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olması, fakülte veya yüksekokulların bilgisayar bölümü, adalet yüksekokulu, meslek yüksekokullarının adalet bölümü, adalet ön lisans programı, adalet meslek lisesi veya diğer lise ve dengi okulların ticaret ya da bilgisayar bölümlerinden mezun olmaları veya en az lise ve dengi okul mezunu olup, başvuru tarihinde Milli Eğitim Bakanlığınca onaylı ya da kamu kurumu ve kuruluşlarınca düzenlenen kurslar sonucu verilen daktilo ya da bilgisayar sertifikasına sahip olma şartı aranıyor.
Adayların 10-14 Haziran tarihleri arasında "www.hsk.gov.tr" internet adresinde yer alan "2019 yılı 4/B Sözleşmeli Büro Personeli Giriş Sınavı İş Talep Formu" doldurmak suretiyle gerekli belgelerle birlikte HSK'ye şahsen veya buraya gönderilmek üzere Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonlarına müracaat etmeleri gerekiyor.
Başvuranlar arasından puan sıralamasına göre işe alınacak kadronun 5 katı kadar aday uygulama sınavına (klavye sınavı) çağrılacak. Söz konusu adaylar 29 Haziran günü saat 09.00'da HSK binasında yapılacak uygulama sınavına katılacak.
SGK 400 KİŞİ ALIYOR
Sosyal Güvenlik Kurumu 400 tane denetmen yardımcısı alacak.Giriş sınavı sözlü olarak 8 Temmuz-26 Temmuz tarihleri arasında Ankara'da yapılacaktır.
Başvuru şartları
-Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmamak
- Giriş sınavının yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibariyla otuz beş yaşını doldurmak
- ÖSYM tarafından KPSS P13,KPSS P23,KPSS 940,KPSS P42 VE KPSS P47 puan türünden 75 ve üzeri puan almak.
KPSS puanı en yksek olan adaydan başlamak üzere alınacak kadronn 4 katı kadar aday sözlü sınava çağırılacak. Son sıradaki adayla eşit puan almış adaylar da sözlü sınava çağırılacaktır.
Giriş sınavına hak kazanan adayların isimleri sınav yeri ve tarihleri 20 Haziran 2019 tarihinde Sosyal Güvenlik Kurumu www.sgk.gov.tr sitesinden ilan edilicek. Ekstra bir tebligat yapılmayacak.
Tarım ve Orman Bakanlığı 1 geçici işçi alacak.
ET VE SÜT KURUMU 3 İŞÇİ ALIYOR
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü 3 sürekli işçi alacak. Bir tane şoför ve kasap alacak kurumun şartı başvuran adayların en az lise mezunu olması.

Haberin Devamı