Gazete Vatan Logo
Magazin O Hayat Benim 65. bölüm fragmanında intikam-izle

O Hayat Benim 65. bölüm fragmanında intikam-izle

O Hayat Benim 65. bölüm fragmanı yayınlandı. O Hayat Benim 65. Bölüm fragmanında neler olacak? Bahar ile Ateş'in durumu ne olacak? Efsun cezasını çekecek mi? O Hayat Benim 65. bölüm fragmanı haberimizde

O Hayat Benim 65. bölüm fragmanında intikam-izle

O Hayat Benim Son Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Fox Tv ekranlarının büyük ilgi ile takip edilen dizisi O Hayat Benim de Efsun hapishanede neler yapacak?

Sırlar bir bir ortaya çıkmaya başlamıştır, artık işler kimsenin umduğu gibi gitmeyecek, herkesi şaşırtacak büyük gelişmeler yaşanacaktır.

Bahar, Ateş ve Efsun için yepyeni bir dönem başlamıştır.

O HAYAT BENİM 65. BÖLÜM FRAGMANI

O HAYAT BENİM 64. BÖLÜM ÖZETİ

O Hayat Benim son bölümünde; Efsun, Bahar'ın kendisini affettiğini düşünüp ona sığındığı sırada yakalandı. Efsun artık yaptıklarının bedelini ödeyecekti. Ancak ödeyeceği bedel çok ama çok ağır olacaktı. Cezaevinde çok daha zor günler onu beklemekteydi.

Hapishanede pek hoş karşılanmamıştı ve yaptığı bir hamle canına mal olacaktı. Bahar için ise her şey üst üste gelmeye devam ediyordur Ateş bir oğlu olduğu gerçeğini istemeyerek de olsa Bahar'dan saklamıştı ama gerçekler eninde sonunda ortaya çıkmaya mahkûmdu.

Efsun yaptıklarının bedelini çok ağır ödemeye devam ediyordur. Hapishanede yaşadığı her şey sonradan Efsun’u dönülmez bir yola sokacaktır. Her zaman hayatında önemli bir yer tutan Bahar artık Efsun için bir düşman haline gelecektir. Bahar ise boşlukta gibidir. Yaşadığı acılar Bahar’ı git gide yalnızlaştırıyordur. Ortada bir çocuk olması gerçeğini Ateş’e olan aşkını bitirmeyecektir ama bunu kabullenmek de Bahar için çok zor olacaktır. Bahar tüm bunlarla boğuşurken kendisine yaklaşmakta olan tehlikenin farkında bile değildir…

Haberin Devamı