Gazete Vatan Logo
Magazin O Hayat Benim 64. bölüm fragmanında sırlar ortaya çıkıyor-izle

O Hayat Benim 64. bölüm fragmanında sırlar ortaya çıkıyor-izle

O Hayat Benim dizisinde Efsun bir kez daha büyük bir şok yaşar. İlyas, yaşadıklarına dayanamaz ve intihar eder. Bahar ise yaşadıklarının hesabını sormak ister. O Hayat Benim 64. bölüm fragmanı ve tüm ipuçları haberimizde.

O Hayat Benim 64. bölüm fragmanında sırlar ortaya çıkıyor-izle

Pazar Günlerinin sevilen dizisi O Hayat Benim de ilginç gelişmeler yaşanıyor . O Hayat Benim dizisinde Efsun bir kez daha büyük bir şok yaşar. İlyas, yaşadıklarına dayanamaz ve intihar eder. Bahar ise yaşadıklarının hesabını sormak istemektedir.

O Hayat Benim'de bir sır daha ortaya çıkar. Ateş'in yıllar önce yaşadığı bir ilişkiden çocuğu olduğu ortaya çıkar. Arzu, yıllar sonra ortaya çıkar ve Ateş'ten olan çocuğunun rahatsız olduğunu söyler.

O HAYAT BENİM 64. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Sırrın ortaya çıkışı Bahar için olduğu kadar Efsun içinde yeni bir hayatın başlangıcıdır. Yıllarca kandırıldığını öğrenen Bahar'ın kendisini toparlaması ve öz ailesini kabullenmesi hiç de kolay olmayacaktır. Efsun için ise durum daha karışıktır.

Sahip olamadığı zenginlikten öte Bahar'ı kaybetmenin acısı daha derindir. Kendisini yapa yalnız hissediyordur Efsun! Tüm bunların yanında bu durumdan en ağır şekilde etkilenen kişi İlyas'tır. İlyas içinde bulunduğu vicdan azabının bedelini çok ağır ödeyecektir…

Haberin Devamı