Gazete Vatan Logo

O Hayat Benim 107. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Pazar akşamlarının heyecanla izlenen dizisi O Hayat Benim son bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitledi. O Hayat Benim fenomenleri bir sonraki bölüm fragmanını merak etmeye başladı. O Hayat Benim dizisinin 107. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

O Hayat Benim 107. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

O Hayat Benim'in dün akşam yayınlanan bölümü izleyicilere duygusal anlar yaşattı. O Hayat Benim'in yeni bölümünde Efsun kızını alabilecek mi? Bunun için her yolu deneyen Efsun başarılı olabilecek mi? O Hayat Benim'in 107. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlandığında haberimizde olacak.

Yapımcılığını Pastel Film'in üstlendiği O Hayat Benim dizisinin başrollerinde Ceren Moray, Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Oya Başar yer alıyor. O Hayat Benim 106. bölüm ile ekrana geldi.

O HAYAT BENİM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

O HAYAT BENİM 106. BÖLÜM ÖZETİ

Nuran, Çocuk Polisi tarafından alınıp bir yuvaya yerleştirilir. Efsun ve Arda, yasal yollardan evlat edinmedikleri için Nuran’ı kaybetmiştir. Nuran’ın gerçek anne babasını açıklayamadıkları sürece elleri kolları bağlıdır. Bütün bunlara sebep olan ihbarı kimin yaptığını tahmin etmektedirler.

Cemre gözünü karartmış, herkesin hayatını altüst etmektedir... Yeğeni Nehir’in başına gelenler, Kenan’ın Ateş’e karşı nefretini daha da körükler. Bahar için tehlikenin devam ettiğini gören Ömer, onu güvende olabileceği bir mekanda gizlemeye başlar. Ama cezaevinde bile olsa Kenan’ın gazabından kaçmak kolay değildir. Efsun ise başka çaresi kalmayınca Nuran’a kavuşmak için Volkan’dan yardım ister.

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM 107. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yeni Bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır.