Gazete Vatan Logo

O fuarda boy gösterecek

Century 21, "Bayim olur musun?" fuarında boy göstermeye hazırlanıyor.

Türkiye'de 2016'yı büyüme yılı ilan eden Century 21, 15-18 Ekim tarihleri arasında Yeşilköy CNR Expo'da gerçekleştirilecek Bayim Olur Musun Franchising Fuarı'nda, emlak sektöründeki yeni fırsatları ve markalı emlakçılığın sağladığı avantajları anlatacak.

Century 21 Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Önder Uzel, Bayim Olur Musun? Franchising Fuarı'nın, çok büyük sermayeye ihtiyaç duymadan kendi işinin patronu olmak isteyenlere önemli fırsatlar sunduğunu belirterek, "Century 21 Türkiye olarak bizler de 2015 ve 2016'da yeni ofisleri bünyemize katmayı hedefliyoruz. Büyüme hedeflerimizi yeniden planladık ve mevcut 93 ofisimizi kısa sürede 100'ün üzerine çıkartmayı hedefliyoruz. Bu nedenle franchising fuarında girişimci adaylarıyla buluşarak onlara avantajlı bayilik fırsatlarımızı anlatabilmeyi çok istiyoruz" dedi.

Markalı emlakçılık önem kazandı

Türkiye'de son yıllarda inşaat sektöründe yaşanan olumlu gelişmelerin hem ülke ekonomisini canlandırdığına, hem de markalı emlakçılığın önem kazanmasına yol açtığına dikkat çeken Uzel şöyle konuştu: "Özellikle büyük kentlerimizde son dönemde pahalı konut ve işyerlerinin yapımı hız kazandı. Markalı yapılar ön plana çıktı. Konut stokunun da hızla artmasından dolayı yatırımcılar haliyle bu pahalı ve lüks konutları adı bilinmeyen lokal emlakçılardan almama eğilimine girdiler. İşte bu noktada, bazıları yurtdışından ülkemize gelen zincir danışmanlık firmaları olmak üzere, markalı emlak ve gayrimenkul danışmanlık firmalarının önemi ortaya çıktı."

Haberin Devamı

Emlak ve gayrimenkul sektöründe eğitim ve teknolojinin son dönemde büyük önem kazandığının altını çizen Uzel şöyle konuştu: "Eğitim ve teknolojiye önem veren firmalar büyümelerini kararlı adımlarla sürdürebiliyorlar. Biz de bu düşünceyle firmamızın ilkelerine ayak uydurabilecek, başarılı olacağına inandığımız kişilere franchise veriyoruz. Kurumumuza katılan herkesi ciddi bir eğitime tabi tutarak diploma sahibi yapıyoruz" diye konuştu.