Gazete Vatan Logo

O diziye dahil oldu

Show Tv'nin yeni dizisi Mayıs Kraliçesi için tüm hazırlıklar sürüyor. Çok yakında başlaması planlanan dizinin kadrosuna Hatice Aslan da dahil oldu. Yağmur Tanrısevsin'in annesini canlandıracak olan Hatice Aslan kimdir? İşte Mayıs Kraliçesi ve oyuncuları..

O diziye dahil oldu

Show TV, yeni yayın dönemine damgasını vuracak bir projeyi seyircisi ile buluşturmaya hazırlanıyor. Başrolünde ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin’in oynadığı “Mayıs Kraliçesi” çok yakında Show TV’de başlıyor.

Kore'nin en sevilen dizilerinden May Queen'in uyarlaması olan Mayıs Kraliçesi'nin Türkçe’ye uyarlanan senaryosunu Emre Kavuk kaleme alıyor.

Hatice Aslan, Mayıs Kraliçesi'nde! Son olarak “Ayrılsak Da Beraberiz” dizisinde yer alan usta oyuncu Hatice Aslan, Mayıs Kraliçesi’ni kadrosuna dahil oldu. Aslan, dizide Yağmur Tanrısevsin’in hayat verdiği kaynak işçisi Nehir’in annesini canlandıracak.

Başarılı oyuncu Hatice Aslan, yeni sezonun en iddialı dizilerinden Mayıs Kraliçesi’nin kadrosuna dahil oldu.

ANNE-KIZI CANLANDIRACAKLAR

Aslan, dizide Yağmur Tanrısevsin’in hayat verdiği kaynak işçisi Nehir’in öz annesi Asu’yu canlandıracak. Öz kızını öldü bilen Asu ile öz annesini başka bir kadın sanan genç, güzel, kaynak işçisi Nehir’in hüzün dolu hikayesi izleyenlere duygu fırtınası yaşatacak.

“ASU’YU ÇOK SEVDİM.”

Haberin Devamı

Yeni dizisi için bir hayli heyecanlı olduğunu belirten usta oyuncu "Mayıs Kraliçesi" tam da evin tahtına kurulup nefessiz seyredilecek harika bir dizi. Her bölümü dolu dolu bir senaryo, rollerinin hakkını veren oyuncu arkadaşlarım, öngörüsüne cok güvendiğim sağlam bir yapımcı, hayranlık uyandıran bir reji ve set ekibi... Titreşimleri içine, ruhuna işleyen müzikler. Daha ne istenir... Heyecanla ve merakla seyretmek için günleri saymaya başladım bile... Yolumuz açık, şansımız bol olsun... Asu'yu ben çok sevdim. Siz de çok sever; ona evinizi, ekranınızı açarsınız inşallah…” dedi.

Yapımcılığını birol güven’in yönetmenliğini ise Korhan Bozkurt’un üstlendiği Mayıs Kraliçesi’nin önümüzdeki günlerde çekimlerine başlanacak. Merakla beklenen dizi Ekim ayında Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

HATİCE ASLAN KİMDİR? Hatice Aslan eski soyadıyla Hatice Aslan Kaleli, d. 20 Şubat 1962, Sivas doğumlu Türk oyuncu. Ferhunde Hanımlar ve En Son Babalar Duyar dizileriyle, Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği Üç Maymun filmindeki rolleriyle tanınır.

Haberin Devamı


Sivas Lisesinde okudu. 1983'te Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nı bitirdi. 1986'da İzmir Devlet Tiyatrosu'na girerek profesyonel oldu. Ardından Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev alan Aslan, bu dönemde Ankara'da çekilen ve çoğunlukla kendisi gibi Devlet Tiyatroları oyuncularının rol aldığı Ferhunde Hanımlar dizisinde, ailenin ortanca kızı Nejla'yı canlandırdı. Daha sonra İstanbul Devlet Tiyatrosu'na geçen Aslan, Hürrem Sultan ve Kınalı Kar dizilerinin ardından beş sezon En Son Babalar Duyar dizisinde oynadı. Devlet Tiyatroları'nda ise, Ölümsüzler, Küçük Adam Ne Oldu Sana, Karacaoğlan, Müfettiş gibi oyunlarda rol aldı. En son Lale Devri dizisinde Zümrüt Taşkıran karakteriyle rol almıştır.

Nuri Bilge Ceylan'ın dördüncü uzun metrajlı filmi olan Üç Maymun'da baş kadın karakter Hacer'i canlandırdı. Bu, ilk sinema filmi oldu. Oyuncu bu rol için amatör ve profesyonel oyuncular arasında yapılan uzun bir arayışın sonunda, Ebru Ceylan'ın önerisi üzerine seçildi.

Haberin Devamı