Gazete Vatan Logo
Magazin O da erkek oldu!

O da erkek oldu!

Son zamanlarda projelerin en aranan konsepti...

TRT de yayınlanan Nisvan projesinde Türkiye’nin İlk Kadın Emniyet Müdürü Feriha Sanerk’in hayatının başrol oyuncusu Konservatuvar mezunu Elif Tayhan oyuncu arkadaşı Kerem Baydar ile kurdukları Tiyatro Yok ki’nin Aşk-ı Mecnun oyununda ünlü model Günay Musayeva erkek karakterini canlandırdı.

Tiyatro Yok ki nin Sarıyer de Cuma günü bugün (19 Nisan) saat 20.00 de gösterilecek Aşk-ı Mecnun oyununda çift karakter oynayacak olan Günay Musayeva’nın prova fotoğrafları ortaya çıktı.

İÇİMİZE SİNEN BİR OYUN

Tiyatro Yokki’nin kurucularından oyuncu Elif Tayhan geçen sene kurdukları Tiyatro Yok ki’nin alanında birçok önemli oyuncuyu barındıracağını belirterek, istanbul başta olmak üzere birçok ilde turne kapsamında oyunlarını sergileyeceğini söyledi.

KEREM BAYDAR: NEDEN GÜNAY MUSAYEVA

Aşk-Mecnunun yazarı ve yönetmeni Kerem bu ise oyunda neden ünlü isimleri tercih ettiğini şöyle anlattı, ’Aşk-ı Mecnun oyunu öncelikle geleneksel tarzda bir oyun olduğu için insanların kolay anlayabileceği ve eğlenerek sıkılmadan izleneceği bir oyun. Oyunun öyle bir yapısı var ki interaktif ve insanlarla iç içe oynandığı için istediğimiz zaman istediğimizi ekleyip oyunun gidiş hattını değiştirebiliyoruz. Günay Musayeva için de şunu söyleyebilirim. Bir sohbette kendisine konuyu açtım ve teklifimi kabul etti. Provalar esnasında da kendisiyle çok keyifli bir şekilde zorlanmadan yorulmadan çalıştık. Kendisinin bu konuda yetenekli olduğunu düşünüyorum.''dedi

ÇİFT KARAKTERİ OYNAYACAK

Bakü Devlet Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümünü birincilikle bitirip master yapan Günay Musayeva, 2010 Best Model Azerbaycan ve 2010 Best Model Word oldu. Bir sinema filminde ve birçok reklamda oynayan Musayeva, Tiyatro Yok ki’nin Aşk-ı Mecnun oyununda çift karakteri oynayacak. Musaveya oyunda karşımıza ilk perdede erkek kılığında Gürdal karakterini oynayacak İkinci perde de ise dünya güzeli ve ajans sahibi olarak karşımıza çıkacak. Tiyatro Yok ki’nin Aşkı Mecnun oyununda Oyuncu Nil Ateş, Ayşegül Akbıyık ve İbrahim Gayberi’de yer alıyor

Haberin Devamı