Gazete Vatan Logo
Magazin Nurgül Yeşilçay'a şok!

Nurgül Yeşilçay'a şok!

Son yıllarda dizi ve filmleri tutmayan Nurgül Yeşilçay'a kötü haber!

Nurgül Yeşilçay'a şok!

Ünlü oyuncunun, Engin Altan Düzyatan'la başrolü paylaştığı son dizisi de 'kötü giden reyting' yüzünden yayından kaldırıldı.



Hayatımıza 1998'de rol aldığı 'İkinci Bahar' dizisiyle giren ve asıl şöhretini 2002'de başrolünde oynadığı 'Asmalı Konak' ile yaşayan Nurgül Yeşilçay, son yıllarda imza attığı işlerde başarılı olamadı.




2005'te rol aldığı 'Eğreti Gelin' filmiyle beyazperdede son başarısını yakalayan güzel oyuncunun, bu yıldan sonra oynadığı hiçbir film 500 binlik gişe barajını geçemedi. Yeşilçay'ın beyazperdede sergilediği cüretkar sahneler ve seksi kostümler bile seyirciyi sinemaya çekemedi. Oyuncunun yüzü televizyon sektöründe de yüzü gülmedi ve son dizisi de kötü giden reytingler yüzünden kaldırıldı.




SADECE 5 BÖLÜM

Nurgül Yeşilçay'ın başrolünü Engin Altan Düzyatan'la paylaştığı 'Cinayet' isimli dizi; sadece 5 bölüm ekrana geldi. Güzel oyuncunun Asmalı Konak'tan bu yana tek seyredilen dizisi ise başrolünü Murat Yıldırım ile paylaştığı 'Aşk ve Ceza' oldu.




İŞTE BİTEN DİZİLERİ

2002'de rol aldığı Asmalı Konak'tan bu yana sadece 'Aşk ve Ceza' dizisi tutan Nurgül Yeşilçay'ın; 'Sensiz Olmaz', 'Sultan', 'Bebek İşi' derken şimdi de 'Cinayet' isimli dizisi yayından kaldırıldı. Yeşilçay'ın son dönemde rol aldığı filmler de gişe yapamadı.

GALERİ




Haberin Devamı