Gazete Vatan Logo

Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'tan şehitler ile ilgili açıklama geldi!

Nur Yerlitaş kimdir? Sorusu gündemde araştırılmaya devam ediyor. Instagram hesabından yaptığı canlı yayında şehitler ile ilgili söylediği sözlerle tepki toplayan Nur Yerlitaş, basın açıklamasında bulundu. İşte ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın açıklaması...

Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'tan şehitler ile ilgili açıklama geldi!

Nur Yerlitaş'ın hayatına dair merak edilenler araştırılmaya devam ediyor. "Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter” sözleriyle tepkileri üzerine çeken Nur Yerlitaş önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Nur Yerlitaş basın açıklaması:

"Ben Nur Yerlitaş.

Benim hayata bakışımı, duruşumu beni uzaktan yakından tanıyan herkes bilir. Ucuz bir yanıltma taktiğiyle beni tüm sevenlerimin gözünde karalamaya çalışan kötü ruhlar asla sevinmesinler çünkü ben o kalıplara sığdırılamayacak kadar büyük yüreği olan bir kadınım.

Çirkin ve kirli iştahlarıyla sosyal medyaya servis ettikleri kısacık görüntülerin aslı şudur: sevenlerimin benden sık sık talep ettiği canlı yayını gerçekleştirdiğim bir sırada yanımdaki dostlarım bana bazı kişilerin 'şehitler var' yalanının arkasına saklanarak hakaret ettiklerini söylediklerinde ben de 'napayım Allah Allah istediklerini söylesinler' dedim. Benim bu bir cümlemi alarak yaktıkları bir ateşe beni atmaya çalışan bu kirli kalpli insanların rahatsızlığım sebebiyle düzenli ilaç alıyor olmakla içki içemediğimi unutup Elimdeki soda bardağına “içki” demesi de aynı yozlaşmış zihniyetin ürünüdür.

Haberin Devamı

Benim ülkeme, vatanıma, bayrağıma saygımı ve minnetimi karalamaya kimsenin gücü yetmez.

Allah ıslah etsin onları diyorum ve takdiri siz değerli kamuoyuna bırakıyorum.

Saygılarımla."

NUR YERLİTAŞ KİMDİR?

11 Aralık 1960 tarihinde İstanbul Vefa’da doğmuştur. Annesinin adı Saadet Yerlitaş’dır. Benan adında bir kız kardeşi vardır. Dobralığı ile biliniyor. Bu yüzden sözünü sakınmak hiç ona göre değil. Kendisini “dikişçi” ve “kostüm tasarımcısı” olarak tarif ediyor. Bilindik ifadesiyle “modacı” olarak anılmak istemiyor. Bir dikiş atölyesi vardır.

80li yıllarda Paris‘ten, Milano‘dan valiz içinde getirdiği kıyafetleri satarak Modacılığa başlamış.

Kendisini “Arızalı” olarak tarif eden Nur Yerlitaş, stres atmak için bulaşık yıkıyor. Bazen gecenin bir saati geceliğinin üstüne palto giyip bir kafeye gidiyor.

Nur Yerlitaş, Nişantaşı’nda ikamet etmektedir. İtalya‘nın Milano kentinde de yüksek tavanlı minik bir dairesi var. Mutfağında iki buzdolabı var. Birinde meyveler, içecekler, diğerinde pasta tipi yiyecekler bulunuyor.

Haberin Devamı

Nur Yerlitaş’ın evinde iki yardımcısı var, banyoda hamam usulü yıkanıyor. Her Sabah yardımcıları tarafından taslarla, keselerle yıkanıyor.

Derin Mermerci‘ye de Bülent Ersoy‘a da elbise dikiyor. Ajda Pekkan, Bülent Ersoy, Sibel Can, Petek Dinçöz ve Seda Sayan‘ın sahne kostümlerini hep Nur Yerlitaş diker.

Nur Yerlitaş, 2007 yılında Show TV‘de Şebnem Dönmez‘in sunuculuğunu yaptığı “Bak Kim Dans Ediyor” adlı yarışmada jüri üyeliği yaptı.

2010 yılında Show TV’de yayına giren “Yemekteyiz” adlı yarışmada Nur Yerlitaş, Barbaros Şansal, şarkıcı Cenk Eren, gazeteci yazar Ece Vahapoğlu ve eski Avrupa güzelimiz Neşe Erberk ile yarıştı. İlk gün Nur Yerlitaş’ın evsahipliği yaptığı Yemekteyiz’e Seda Sayan da konuk olarak katıldı.

2011 yılında Show TV’de yayınlanan “Bugün Ne Giysem” adlı yarışmada jüri üyeliği yaptı. Diğer jüri üyeleri ise Moda Tasarımcısı İvana Sert, Hakan Akkaya ve Kareograf Uğurkan Erez oldu.

Haberin Devamı

Nur Yerlitaş, 2011 yılında Demet Akalın‘ın ‘Türkan‘ klibinde Türkan Şoray‘ı canlandırdı. Klipte birçok ünlünün yanı sıra İzzet Çapa‘da rol aldı.

Bugüne kadar hiç evlenmemiş olan Nur Yerlitaş halen bekardır.