Gazete Vatan Logo

Nova Suites satışa çıktı

Kağıthane'de yükselen Nova Suites projesi bölgeye değer katmayı hedefliyor.

NOVA SUITES konsepti, optimizasyonu ve uygulamasıyla, İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından biri olan KAĞITHANE’de iş ve aile yaşamını bir bütünlük içinde yeniden kurguluyor.

Açık şekilde alternatifsiz olmanın yapıtaşları olan YENİLİK, ÖZGÜNLÜK ve KALİTE kavramlarının üzerinde parlayan bir yıldız gibi yükseliyor.

İSTANBUL'UN MERKEZİNDE

NOVA SUITES, uluslararası finans ve iş çevrelerinin yoğun olarak bulunduğu MASLAK ve LEVENT’e yakın eşsiz konumuyla kentin tam merkezinde yer alıyor. İstanbul’un yükselen değerlerinden KAĞITHANE ilçesine artı bir değer ve yeni bir yaşam getiriyor.

YENİ BİR DOKUNUŞ YENİ BİR TASARIM

NOVA SUITES, ayrıcalıklı tasarımıyla yalnızca bir rezidans değil, aynı zamanda bir yaşam tarzı inşa ediyor. Modern tasarım çizgileriyle, lobby’den başlayarak, havuzu, fitness'ı, teras cafe'si, tüm yaşam alanlarıyla yeni bir yaşama ilhamı sunuyor. Sanatı bilgi ve deneyimle harmanlayan KONSEPT’iyle rezidans yaşamına yeni duyuşlar, yeni duyarlıklar getiriyor.

YENİ BİR YAŞAM YENİ BİR ÇEVRE

NOVA SUITES, yeni bir yaşamın yeni bir çevre dokusuyla mümkün olacağını biliyor. 7 / 24 güvenliği, kapalı otoparkı, peyzajı ve alışveriş mağazalarıyla güvenli ve enerjik bir dünya kuruyor.


KİZE YAPI GRUBU A.Ş. EMTİ İNŞAAT EMLAK TİCARET A.Ş. İŞ ORTAKLIĞI

2007'de yaşamın başladığı YESHILL GÖKTÜRK'ün iş geliştirme ve inşaat süreçlerini yöneten, 2009'da LIFEİSTANBUL projesini hayata geçiren KİZE YAPI GRUBU A.Ş. EMTİ İNŞAAT EMLAK TİCARET A.Ş. İŞ ORTAKLIĞI olarak 2016'da NOVA SUITES projesinin temellerini atmıştır. KİZE YAPI GRUBU A.Ş. EMTİ İNŞAAT EMLAK TİCARET A.Ş. İŞ ORTAKLIĞI'nın yaklaşık 18 yıla varan ticari geçmişine dayalı bilgi ve deneyimi üzerine kurulu KİZE YAPI GRUBU A.Ş. EMTİ İNŞAAT EMLAK TİCARET A.Ş. İŞ ORTAKLIĞI; konut ve ticari gayrimenkul alanlarında faaliyet göstermektedir.

Haberin Devamı