Gazete Vatan Logo

No: 309'un 27. bölümünde Lale ile Onur arasında kıskançlık krizi!

No: 309'un son bölümü dün Fox TV ekranlarına geldi. No: 309'un yeni bölümünde neler olacağı merak edilirken 27. bölüm fragmanı da izleyiciyle buluştu. No: 309'da Lale'nin Onur'u kıskanması ilişkilerini olumsuz yönde etkiliyor, peki bundan sonra ne yapacaklar?

No: 309'un 27. bölümünde Lale ile Onur arasında kıskançlık krizi!

No: 309'un 27. bölüm fragmanında Onur Lale'yi aldatmadığını söylese de Lale kıskançlık duygularına bir türlü söz geçiremiyor ve Onur'un kişisel eşyalarını karıştırmaya devam ediyor. No: 309'da Lale'nin kıskançlığı çiftin arasını bozarken bundan sonra ne olacağı konusunda da soru işaretleri bırakıyor. Lale Onur'a güvenip kıskanlığından vazgeçecek mi yoksa daha da arttırarak devam mı edecek?

Gold Film yapımcılığındaki No: 309 dizisinin başrollerini Furkan Palalı ve Demet Özdemir gibi başarılı isimler paylaşıyor. No: 309 her Çarşamba saat 20:00'de Fox'ta yayınlanıyor.

NO: 309 27. BÖLÜM FRAGMANI

NO: 309 SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Lale gördüğü fotoğraftan sonra bitterli çileğin kim olduğunu merak eder ve araştırmaya başlar.. Bu konuda ona en büyük desteği Nilüfer verir birlikte hareket ederler. Onur’un da aklı hala odaya gelen çilektedir. O da bunu kimin gönderdiğini bulmaya çalışır. İkisinin de yolu çiftlik evinde kesişir. Bu arada Nergis ve Samet’i birlikte yakalayan Songül çok sinirlenir ve böyle bir şeyi sakladıkları için kızlarına tavır alır. Bu sefer Songül’ün gönlünü almak kızlar için kolay olmayacaktır. No: 309 yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de FOX'ta!

Haberin Devamı

NO: 309 HİKAYESİ

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider. Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar.. Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı yeni dizi No: 309 her Çarşamba FOX'ta!