Gazete Vatan Logo

No:309 Onur ve Lale'nin bebek mobilyası telaşı!

No: 309 11. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Fox Tv ekranlarında yayınlanan dizi No: 309 yeni bölümünde Onur ve Lale'nin tatlı bir telaşı var. No: 309'un 11. yeni bölümü bomba gibi gelecek...

No:309 Onur ve Lale'nin bebek mobilyası telaşı!

No: 309 dizisi henüz ilk bölümlerinde en sevilen diziler arasında yerini aldı. Romantik komedi dizisi No: 309'un seyircisi yeni bölümlerini heyecan ile bekliyor. No: 309'un yeni bölümünde Onur ve Lale'nin bebek telaşı devam ediyor. Bununla kalmayıp evlilik hazırlıkları da son gaz devam ediyor. Lale'ye kına gecesi yapılıyor. No: 309 dizisinin yeni bölümünde başka neler olacak? İşte detayları ile birlikte haberimizde yer alıyor...

Fox Tv'nin eğlenceli dizisi No: 309'un yapımcılığını Gold Film üstleniyor. Başrollerinde, Demet Özdemir, Furkan Palalı ve Sumru Yavcuğun yer aldığı dizi No: 309 yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00'de Fox Tv'de!

No: 309 11. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI

Onur’un Lale’yi kıskanması aralarında bir inatlaşmanın başlamasına sebep olur.. Onur Lale’ye pahalı bir sürpriz hazırlar..Ama Lale’nin bu sürprize tepkisi hiç de beklediği gibi olmaz.. Bu arada Lale’nin iddiada kaybettiği yemeği hazırlamasının vakti gelmiştir. Evde baş başa hazırladıkları yemek onları yakınlaştırırken kınada Lale’yi güzel bir sürpriz daha beklemektedir..

Haberin Devamı

NO: 309 11. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMAN

NO: 309 SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Babaanne İsmet’in eve yerleşecek olması Lale ve Onur’u strese sokmuştur.. Aynı odada kalıp sürekli evli numarası yapmak zorunda kalacaklardır.. Bundan sıyrılmanın yollarını ararlar.. Bu arada düğün hazırlıklar tam gaz devam etmektedir. İsmet’in Onur ve Lale’yi yakınlaştırmak bir sürprizi daha vardır.. İkisini doğuma hazırlık kurslarına gönderir. No: 309 yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00'de FOX'ta!

NO: 309 SON BÖLÜMÜN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

BİLGİKÜNYE

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider.

Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..

Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı yeni dizi No: 309 her Çarşamba FOX'ta!

Haberin Devamı

SENARYO: ASLI ZENGİN- BANU ZENGİN

YÖNETMEN: HASAN TOLGA PULAT

YAPIMCI: ŞENAY ABACI TURGUT

YAPIM: GOLD FİLM

MÜZİSYEN: VOLKAN AKMEHMET- İNANÇ ŞANVER

JENERİK ŞARKISI: BURAY

TÜR: ROMANTİK KOMEDİ

UYGULAYICI YAPIMCI: AYNUR BAŞGÖK

OYUNCULAR:

DEMET ÖZDEMİR, FURKAN PALALI, SUMRU YAVRUCUK, NURŞİM DEMİR, ÖZLEM TOKASLAN, SUAT SUNGUR, SEVİNÇ ERBULAK, BEYTİ ENGİN, FATMA TOPTAŞ, GÖKÇE ÖZYOL, PELİN ULUKSAR, MURAT TAVLI, MEHMET CİHAN ERCAN, CEREN TAŞÇI, EDA ÖZEL, İREM HELVACIOĞLU, FATİH AYHAN, ÖMRÜM NUR ÇAMÇAKALLI, ÖZLEM ULUKAN