Gazete Vatan Logo

No: 309 dizisinin 20. bölüm fragmanında sürpriz aşk!

No: 309'un yeni bölümünde Onur'un dayısı diziye dahil oluyor. No: 309'da Onur'un dayısı Lale'nin annesi Songül'e aşık oluyor. İkili arasında duygusal bir ilişki başlayacak mı? Yepyeni gelişmeleriyle No: 309 bu akşam...

No: 309 dizisinin 20. bölüm fragmanında sürpriz aşk!

No: 309 dizisinin 20. bölüm fragmanı yayınlandı. No: 309 dizisinin yeni bölümünde Onur ile Lale arasındaki aşk gittikçe büyüyor. Onur Lale'yi dayısı Haluk ile tanıştırıyor, Haluk'un düşünceleri nasıl olacak? Komik sahneleriyle No: 309 bu akşam Fox'ta.

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği ve başrollerini ise Furkan Palalı, Demet Özdemir, Sumru Yavrucuk, Nurşim Demir, Gökçe Özyol ve Cihan Ercan'ın paylaştığı No: 309 20. yeni bölümü ile 2 Kasım 2016 Çarşamba akşamı saat 20.00'de FOX'ta ekrana gelecek.

No 309 yeni bölümde Onur’un dayısı Haluk Bey, yeğeninin nişanlısıyla tanışmak için İstanbul’a geliyor. Lale’nin ne iş yaptığını soran Haluk Bey, aldığı cevapla sarsılırken Lale’nin kendilerine uygun bir gelin adayı olmadığını düşünüyor. Onur ise durumu Lale’ye çaktırmıyor ve dayısının kendisini sevdiğini söylüyor.

NO: 309 20. BÖLÜM FRAGMANI

NO: 309 20. BÖLÜM ÖZETİ

No: 309 yeni bölümünde, kendi ilişkisinde mutluluğu yakalayan Onur, Kurtuluş ve Samet’in de yardımına koşar, ve Lale ile birlikte Nergis ve Nilüfer’in de olacağı bir yemek organizasyonu düzenler. Bu organizasyonda onları sürprizler beklemektedir. Songül de geçmişe bir sünger çekip, hayatını değiştirmeye karar verir. Kızlar bu değişime başta şaşırsalar da destek olurlar. Bu arada Onur’un dayısı Haluk, nikah için Amerika’dan gelir.

Haberin Devamı

No: 309 Reytingleri Alt Üst Etti

Dün akşam yayınlanan 18. bölümüyle ekrana gelen No: 309, reytingleri alt üst ederken sosyal medyayı da salladı.

Fox TV'nin yaz sezonunda yayın hayatına başlayan dizisi No: 309, dün yine reytingleri alt üst etti.
Yapımcılığını Gold Yapım'ın üstlendiği, yönetmenliğini Tolga Pulat'ın yaptığı, senaryosunu Aslı Zengin ve Banu Zengin'in kaleme aldığı dizi, hem yayıncı kanalının hem de yapımcı şirketin yüzünü güldürdü.
Başrollerinde Furkan Palalı ve Demet Özdemir'in yer aldığı dizi, reytinglerde total, AB ve ABC1'de zirveye yerleşti.
Dizi, aynı zamanda sosyal medyada da TT oldu.