Gazete Vatan Logo

No: 309 dizisi 57. yeni bölümünde Lale kıskançlık krizine giriyor!

No: 309 dizisi bu akşam ekranlara gelecek. No: 309'un 57. yeni bölümünde Lale kıskançlık yaparak şirkette işe başlıyor. Fox TV'nin kahkaha tufanı dizisi No: 309 yeni gelişmeleriyle bu akşam izlenebilecek.

No: 309 dizisi 57. yeni bölümünde Lale kıskançlık krizine giriyor!

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi No: 309 bu akşam yeni olaylarıyla izleyici karşısına çıkacak. No: 309'un 57. yeni bölümünde Lale kıskançlığı ile Onur'a neler yapacak? Tüm gelişmeleriyle bu akşam Fox'ta olacak.

NO: 309 57. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Şirkette yeni bir asistan çalışmaya başlar asistanın rahat tavırları filizin gözünden kaçmaz ve laleyi uyarır lale onura güvense de halasının gazıyla soluğu şirkette alır. Asistanın tavırlarından rahatsız olan lale şirkette çalışmaya başlar.

NO: 309 SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Onur’un uğraşları sonucu halaya ulaşılmıştır. Lale görüşmek istemese de arandığını öğrenen hala bu durumdan cesaret alıp gelir. Özellikle Songül bu durumdan hiç haz etmez. Geçmiş yılları telafi edeceğini söyleyen hala büyük bir pişmanlık içerisindedir. Nergis dışında herkes halaya temkinli davranırken, bu durumu öğrenen Betül hemen hala ile tanışmaya ve onunla yakın olmaya karar verir.