Gazete Vatan Logo
Magazin No: 309 dizisi 4. bölüm fragmanıyla nefesleri kesecek!

No: 309 dizisi 4. bölüm fragmanıyla nefesleri kesecek!

Fox Tv ekranlarının çiçeği burnunda dizisi No: 309 yoluna dolu dizgin devam ediyor. İlgi ile takip edilen dizi No: 309'un 4. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte merak edilen soruların yanıtları ve No: 309'un 4. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor...

No: 309 dizisi 4. bölüm fragmanıyla nefesleri kesecek!

Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın rol aldığı dizi No: 309 yoluna dolu dizgin devam ediyor. 4. bölüm fragmanı yayınlanan No: 309'un yapımcılığını Gold Film üstleniyor. No: 309 her Çarşamba saat 20:00'de Fox Tv ekranlarında yayınlanıyor...

NO:309 4. BÖLÜM FRAGMANI

Sözleşme sonrasında aniden gelen gazeteciler Onur’un Lale’den yine şüphelenmesine ve aralarının iyice açılmasına sebep olur. Tüm gazete manşetleri ikiliden bahsetmeye başlar. Bu haberleri Pelinsu da görür.. Yıldız ve Fikret evlilik olayının bir an önce gerçekleşmesi için İsmet’i devreye sokarlar. İsmet Songül’ü arayıp istemeye geleceklerini söyler.. Bunu duyan Betül yine sinsi planlarına başlar.. No: 309 yeni bölümüyle Çarşamba akşamı FOX'ta.

NO: 309 SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Üzerindeki baskıya ve strese dayanamayan Lale fenalaşarak hastanelik olur. İki ailede soluğu hastanede alırlar. İsmet Lale’nin evlenmek istemediğini öğrenir.

NO: 309 3. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Onur’dan ne yapıp edip Lale’yi evlenmeye ikna etmesini ister. Bu arada Lale bebeği için en doğru olan şeyin Onur’la evlenmek olduğuna karar verir. Sözleşmeyi kabul eder. Tam her şey yolunda gidecek derken yine onları bir sürpriz beklemektedir.

Haberin Devamı

NO: 309 HİKAYE VE KÜNYE

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider.

Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..

Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı yeni dizi No: 309 her Çarşamba FOX'ta!

SENARYO: ASLI ZENGİN- BANU ZENGİN

YÖNETMEN: HASAN TOLGA PULAT

YAPIMCI: ŞENAY ABACI TURGUT

YAPIM: GOLD FİLM

MÜZİSYEN: VOLKAN AKMEHMET- İNANÇ ŞANVER

JENERİK ŞARKISI: BURAY

TÜR: ROMANTİK KOMEDİ

UYGULAYICI YAPIMCI: AYNUR BAŞGÖK

OYUNCULAR:

DEMET ÖZDEMİR, FURKAN PALALI, SUMRU YAVRUCUK, NURŞİM DEMİR, ÖZLEM TOKASLAN, SUAT SUNGUR, SEVİNÇ ERBULAK, BEYTİ ENGİN, FATMA TOPTAŞ, GÖKÇE ÖZYOL, PELİN ULUKSAR, MURAT TAVLI, MEHMET CİHAN ERCAN, CEREN TAŞÇI, EDA ÖZEL, İREM HELVACIOĞLU, FATİH AYHAN, ÖMRÜM NUR ÇAMÇAKALLI, ÖZLEM ULUKAN

Haberin Devamı