Gazete Vatan Logo
Magazin No:309 8. bölümde bebeğin cinsiyeti belli oldu mu?

No:309 8. bölümde bebeğin cinsiyeti belli oldu mu?

Fox Tv'nin severek izlenen dizisi No:309 yeni bölümleriyle ekranların karşısında yer almaya devam ediyor. No:309'da Lale, Onur'un Pelinsu'yu öptüğünü görüyor. Lale bu durum karşısında ne yapacak? No:309 8. bölümde yanlış anlamalardan dolayı ortalık iyice karışacak...

No:309 8. bölümde bebeğin cinsiyeti belli oldu mu?

No: 309 dizisi yeni bölümü aynı gün ve saatinde ekranlara çıkmaya hazırlanıyor. Yanlış anlaşılmalar dolu bir bölüm izleyicisini bekliyor. No: 309'da Lale, Onur'a karşı duygularını bastırıyor mu? Yapımını GOLD Film'in üstlendiği No:309 dizisinin başrollerinde ise, Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer alıyor. Yeni dizi No: 309 her Çarşamba FOX'ta!

NO:309 8. BÖLÜM 1. TANITIMI

NO:309 8. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Onur’un Pelinsu ile öpüştüğünü gören Lale , Onur’a karşı olan duygularını sorgular. Ona karşı kontrollü ve mesafeli olmaya karar verir. Lale’nin bu duygularından habersiz olan Onur Lale’nin tavırlarını yanlış anlar ve kendisine hiçbir duygu beslemediğini düşünür.. O da Lale’ye karşı gardını alır.. Ağva da yakınlaşan Onur ve Lale birbirlerinden yine uzaklaşmışlardır.. Betül sinsi planlarına devam etmektedir. Fotoğrafları İsmet’e gösterir. Bu arada bebeğin cinsiyeti belli olacaktır.. Lale ve Onur iddiaya girerler.

NO:309 8. BÖLÜM 2. TANITIM

NO:309 7. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Lale ve Onur Ağva’da aralarındaki buzları eritmişlerdir. Bu sefer onlar ailelerine oyun oynamaya karar verirler. Bu arada Onur’un Ağva’ya Lale ile gittiğini öğrenen Pelinsu, Betül ve Erol ile bir takım planlar içerisine girer.

Haberin Devamı

NO:309 7. BÖLÜMÜN TAMAMI İÇİN TIKLA

Doktor Onur’un Lale’yi davet ettiği organizasyona Erol ve Filiz de katılır. Keyifli geçen bu organizasyonda acaba onları ne gibi sürprizler beklemektedir?