Gazete Vatan Logo

No:309 7. bölüm tanıtımları yayınlandı!-izle

Fox Tv ekranlarında yayınlanan No: 309 dizisi yoluna dolu dizgin devam ediyor. 7. bölüm fragmanı yayınlanan No: 309'da beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. No: 309 son yayınlanan 7. yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor...

No:309 7. bölüm tanıtımları yayınlandı!-izle

No:309 yeni bölümün tanıtımlarını yayınlandı. Birçok kitleye hitap eden dizi No:309, izleyicileri bu hafta da ekran başına kitliyor. Fox Tv'de yayınlanan No:309'un yapımcılığını Gold Film yapıyor. No:309'un başrol oyunculuğunu ise, Demet Özdemir ve Furkan Palalı paylaşıyor. No:309 dizisinin 7. bölümünü merak edenler yarın akşam 20:00'de ekran başına geçmeyi planlıyor.

NO:309 7. BÖLÜM İLK TANITIM

NO:309 7. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Lale ve Onur Ağva’da aralarındaki buzları eritmişlerdir. Bu sefer onlar ailelerine oyun oynamaya karar verirler. Bu arada Onur’un Ağva’ya Lale ile gittiğini öğrenen Pelinsu, Betül ve Erol ile bir takım planlar içerisine girer.

NO:309 7. BÖLÜM 2. TANITIM

Doktor Onur’un Lale’yi davet ettiği organizasyona Erol ve Filiz de katılır. Keyifli geçen bu organizasyonda acaba onları ne gibi sürprizler beklemektedir?

NO:309 6. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Lale’nin Onur’u terk etmesi iki aileyi de harekete geçirir. Lale ve Onur’u tekrar bir araya getirmek için plan yaparlar. Birbirlerinden habersiz şekilde aynı yere giden Onur ve Lale karşılaşınca şok olurlar ve birlikte vakit geçirmek zorunda kalırlar.
HİKAYE VE KÜNYE
Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider.
Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..

Haberin Devamı