Gazete Vatan Logo

NO:309 7.bölüm fragmanı yayında!

No:309 7. bölüm tanıtımları yayınlandı. No:309 severleri yeni bölümü heyecan ile bekliyor. Yayınlanan tanıtımlarda anlayamadığınız sahneler için, No:309 bu akşam ekranlarda yerini alıyor..

NO:309 7.bölüm fragmanı yayında!

No:309 iki farklı tanıtım yayınlandı. Bu bölümünde neler olcağını merak eden No:309 hayranları ekran başına geçmek için bekliyor. Seneryosunu Aslı Zengin ve Banu Zengin'in yazdığı No:309 dizisinin yapımcılığını ise, Şenay Abacı Turgut gerçekleştiriyor. Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı yeni dizi No: 309 her Çarşamba FOX'ta!

NO:309 7. BÖLÜM İLK TANITIM

Evlenme arifesindeki Lale, aldatılınca aşka tövbe etmiştir. Yine de onu evlendirme derdinde olan annesini kırmayıp, görüşme ayarladığı doktor Onur ile buluşmaya gider. Ancak masasına oturduğu Onur, bir başkasıdır. Bu yanlış buluşma beklenmeyen sonuçlara yol açar.

NO:309 7. BÖLÜM 2. TANITIM

Lale ve Onur Ağva’da aralarındaki buzları eritmişlerdir. Bu sefer onlar ailelerine oyun oynamaya karar verirler. Bu arada Onur’un Ağva’ya Lale ile gittiğini öğrenen Pelinsu, Betül ve Erol ile bir takım planlar içerisine girer. Doktor Onur’un Lale’yi davet ettiği organizasyona Erol ve Filiz de katılır. Keyifli geçen bu organizasyonda acaba onları ne gibi sürprizler beklemektedir?

Haberin Devamı

NO: 309 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Lale’nin Onur’u terk etmesi iki aileyi de harekete geçirir. Lale ve Onur’u tekrar bir araya getirmek için plan yaparlar.

NO:309 6. BÖLÜMÜN TAMAMI İÇİN TIKLA

Birbirlerinden habersiz şekilde aynı yere giden Onur ve Lale karşılaşınca şok olurlar ve birlikte vakit geçirmek zorunda kalırlar. Herkesten uzakta geçirdikleri bugün onları tekrar bir araya getirebilecek midir?