Gazete Vatan Logo

No: 309 41. bölümünde Onur ile Lale aşkı bitti mi?

No: 309 41. bölümünde Onur ile Lale ayrılıyor mu? No: 309 yeni bölümüyle bu akşam FOX'ta yayınlanacak. Heyecan dolu sahneleriyle No: 309'da Lale Onur'u terk edecek, peki bu durum değişecek mi yoksa evlilikleri tamamen bitecek mi? Tüm gelişmeler bu akşam...

No: 309 41. bölümünde Onur ile Lale aşkı bitti mi?

Çarşamba akşamlarının güldüren dizisi No: 309'da bu akşam duygusal bir bölüm izlenecek. No: 309'un yeni bölümünde Onur'un kendisiyle miras için evlendiğini öğrenen Lale şoke olur ve evi terk ederek annesinin yanına döner. Peki Onur Lale'yi ikna edip kendine inandırabilecek mi? Tüm gelişmeler bu akşam No: 309'da olacak.

NO:309 41. BÖLÜM FRAGMANI

NO:309 41. BÖLÜM ÖZETİ

Pelinsu’nun hazırladığı videoda, Onur’un kendisiyle miras için evlendiğini öğrenen Lale, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Onur’un açıklamalarını bile dinlemek istemeyen Lale, Emir’i alıp annesinin evine geri döner... Betül ve Erol ilk defa amaçlarına ulaşmışlardır. Bu durumdan dolayı İsmet de Onur’a çok sinirlenir ve Onur’un şirketteki yetkilerini kısıtlar. Ne şirket ne para Onur’un umurunda değildir, tek isteği Lale’yi eve geri döndürmektir. Peki Onur bu isteğine ulaşabilecek midir?