Gazete Vatan Logo

No:309 7. bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle

No:309 dizisi 7. bölümü fragmanı ekranlarda yer aldı. No:309, fragmanında hem eğlenceli hem romantik sahneler barındırıyor. No:309 dizisinin hayran kitlesi, 7.bölümün tamamını izlemek için heyecanla bekliyor.

No:309 7. bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle

No:309 dizisi yayınlanmaya yeni başlamış olsa da, izleyicileri bir dahaki bölüm için heyecanlandırıyor. Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği No:309 her Çarşamba saat 20.00'de sevenlerini ekran başına davet ediyor. No: 309 dizisinin Başrollerini Lale Yenilmez ve Onur Sarıhan paylaşıyor.

NO: 309 7. BÖLÜMÜ 1. TANITIMI

NO:309 7. BÖLÜMDE NELER YAŞANIYOR?

Lale ve Onur Ağva’da aralarındaki buzları eritmişlerdir. Bu sefer onlar ailelerine oyun oynamaya karar verirler. Bu arada Onur’un Ağva’ya Lale ile gittiğini öğrenen Pelinsu, Betül ve Erol ile bir takım planlar içerisine girer. Doktor Onur’un Lale’yi davet ettiği organizasyona Erol ve Filiz de katılır.

Keyifli geçen bu organizasyonda acaba onları ne gibi sürprizler beklemektedir?

NO: 309 7. BÖLÜMÜN 2. TANITIMI

NO: 309 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Lale’nin Onur’u terk etmesi iki aileyi de harekete geçirir. Lale ve Onur’u tekrar bir araya geLale’nin Onur’u terk etmesi iki aileyi de harekete geçirir.

NO: 309 6. BÖLÜMÜN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

Lale ve Onur’u tekrar bir araya getirmek için plan yaparlar. Birbirlerinden habersiz şekilde aynı yere giden Onur ve Lale karşılaşınca şok olurlar ve birlikte vakit geçirmek zorunda kalırlar. Herkesten uzakta geçirdikleri bugün onları tekrar bir araya getirebilecek midir?

Haberin Devamı