Gazete Vatan Logo
Magazin No: 309 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

No: 309 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

No: 309 dizisi reyting listelerini alt üst etmeye devam ediyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanan No: 309 bomba gibi bir bölümle daha izleyicinin huzuruna çıkmanın planlarını yapıyor. No: 309 dizisi hakkında merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde yer alıyor...

No: 309 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

No: 309 dizisi yoluna dolu dizgin devam ediyor. Son yayınlanan bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen No: 309'un 14. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın rol aldığı No: 309 son yayınlanan bölümüyle nefesleri kesti. No: 309 fragmanı ve tüm detaylar haberimizde yer alıyor...

NO: 309 SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Beklenen büyük gün gelmiştir. İki aile de heyecanlıdır. Öpücüğün etkisi Lale de ve Onur da kendini göstermeye başlamıştır. Bu öpücük aynı zamanda Onur’un bazı kararlar almasına sebep olacaktır. Düğün öncesi Onur’un Lale’ye bir sürpriz vardır.

NO: 309 13. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Lale evleneceği için, kendini ilk defa mutlu hissetmektedir. Bu arada erkek tarafı boş durmaz, Onur’a bekarlığa veda partisi düzenler. Onur’a sürpriz hazırlanan bu geceden, Lale de nasibini alacaktır.

NO: 309 HİKAYE VE KÜNYE

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider.

Haberin Devamı

Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..

Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı yeni dizi No: 309 her Çarşamba FOX'ta!

SENARYO: ASLI ZENGİN- BANU ZENGİN

YÖNETMEN: HASAN TOLGA PULAT

YAPIMCI: ŞENAY ABACI TURGUT

YAPIM: GOLD FİLM

MÜZİSYEN: VOLKAN AKMEHMET- İNANÇ ŞANVER

JENERİK ŞARKISI: BURAY

TÜR: ROMANTİK KOMEDİ

UYGULAYICI YAPIMCI: AYNUR BAŞGÖK

OYUNCULAR:

DEMET ÖZDEMİR, FURKAN PALALI, SUMRU YAVRUCUK, NURŞİM DEMİR