Gazete Vatan Logo
Magazin No: 309 12. yeni bölüm fragmanında romantik sahne! -izle

No: 309 12. yeni bölüm fragmanında romantik sahne! -izle

No: 309 12. yeni bölümde eğlenceli ve romantik sahneler izleyenlerden tam not almayı bekliyor. Düğün hazırlıkları giderek yaklaşırken, Pelinsu yine hain planlar yaparak bu duruma son vermek istiyor. No: 309 12. yeni bölüm fragmanında Onur ve Lale'nin arasında ise romantik sahne fragmanda dikkat çekiyor. No: 309 12. yeni bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde..

No: 309 12. yeni bölüm fragmanında romantik sahne! -izle

No: 309 12. yeni bölümde izleyenleri ekrana kilitleyecek. Fox TV'nin sevilerek izlenen dizisi No: 309 12. yeni bölüm fragmanında Onur, Lale'yi bi anda öpüyor! Peki yeni bölümde neler yaşanacak? No: 309 12. yeni bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde..

NO: 309 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

NO: 309 12. YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

No: 309 12. yeni bölümünde, Kına olur da, gelin hamamı olmadan olur mu? Bunu bilen İsmet babaanne hemen bir organizasyon yapar. Bu arada Lale’nin çeyizi Onur’ların evine yerleşmektedir. Düğüne artık sayılı günler kalmıştır.. İki aileyi de heyecan sarmaya başlar. Elbette bu arada Pelinsu ve Betül boş duracak değildir. Bu düğüne engel olmanın Lale ve Onur’un arasını bozmanın yollarını ararlar.

NO: 309 SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Babaanne İsmet’in eve yerleşecek olması Lale ve Onur’u strese sokmuştur.. Aynı odada kalıp sürekli evli numarası yapmak zorunda kalacaklardır.. Bundan sıyrılmanın yollarını ararlar.. Bu arada düğün hazırlıklar tam gaz devam etmektedir. İsmet’in Onur ve Lale’yi yakınlaştırmak bir sürprizi daha vardır.. İkisini doğuma hazırlık kurslarına gönderir.
NO: 309 GENEL KONUSU NEDİR?
Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider. Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..
OYUNCULAR:
DEMET ÖZDEMİR, FURKAN PALALI, SUMRU YAVRUCUK, NURŞİM DEMİR, ÖZLEM TOKASLAN, SUAT SUNGUR, SEVİNÇ ERBULAK, BEYTİ ENGİN, FATMA TOPTAŞ, Gökçe Özyol, PELİN ULUKSAR, MURAT TAVLI, MEHMET CİHAN ERCAN, CEREN TAŞÇI, EDA ÖZEL, İREM HELVACIOĞLU, FATİH AYHAN, ÖMRÜM NUR ÇAMÇAKALLI, ÖZLEM ULUKAN
SENARYO:
ASLI ZENGİN- BANU ZENGİN
YÖNETMEN: HASAN TOLGA PULAT
YAPIMCI: ŞENAY ABACI TURGUT
YAPIM: GOLD FİLM
MÜZİSYEN: VOLKAN AKMEHMET- İNANÇ ŞANVER
JENERİK ŞARKISI: BURAY
TÜR: ROMANTİK KOMEDİ

Haberin Devamı