Gazete Vatan Logo

Nissan’dan lüks otomobil konforunda pick-up

Nissan'ın lüks pick-up modeli Navara’da aile genişliyor

Marka, son olarak piyasaya sunulan 4x4 LE A/T versiyonu ile tüketicilerden yoğun ilgi gördü. Navara 4x4 LE A/T, SUV tarzı görünümü sayesinde sport utility (spor kullanım amaçlı) pick-up kavramını oluşturdu.

Aracın kendi gövde rengi ile uyum sağlayan alüminyum alaşım jantları, ön ızgarası, tavan rayları, yan aynaları, kapı kolları, yan basamakları ve arka basamaklı tamponu ilk bakışta göze çarpıyor. Navara, lüks 4x4’lerde sunulan deri döşeme, sunroof, otomatik vites ve perde hava yastıkları gibi özellikler sunuyor.

Nissan’ın otomobil tutkunlarına yönelik bir de sürprizi olacak. Nissan Navara, tepeden tırnağa yenileniyor. Araçta yer alan 2.5 dCi motorunun gücü 4x2 versiyonlarda 144 beygirden 163 beygire, 4x4 versiyonlarda 171 beygirden 190 beygire yükselecek. 4x4’lerdeki tork değeri 450 Nm’ye ulaşacak. Aracın 4x4 LE versiyonunda ESP sistemi standart sunulacak. Aracın dış tasarımında yeni ön tampon, yeni farlar, yeni ön ızgara ve yeni ön kaput tasarımı dikkat çekecek.

SE ve LE versiyonlarında katlanabilir dış dikiz aynaları bulunacak. İç kısımda ise orta konsolda değişikliğe gidilerek, konsoldaki kontrol paneli yenilendi. Gösterge paneli de yeniden tasarlandı. 4x4 kullanım düğmesi daha fonksiyonel bir kullanım sunacak şekilde yeniden yaratıldı.

Orta konsoldaki bardaklıklarda krom çerçeve kullanılarak aracın iç kabindeki prestijli görünümü artırıldı. Ayrıca kapı iç trimleri yeniden tasarlanarak ve daha modern hale kavuşturuldu.

Haberin Devamı